Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Van a Yardım İçin Afiş

cemremnet

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar biz van için bir yardım gecesi düzenliyoruz ve afiş için çok güzel fikirlerim var ama tek sorunum yunus geray ın o meşhur fotoğrafının png formatında lazım o fotoğrafı verimli bir şekilde kesemedim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.İyi ÇaLIŞmalar.

cemremnet

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz.Bu nasıl bir iş yaa biri kendince beğenerek içine sine sine bir afiş yapar. onun hakkında, herşeyi bilir tarafından kırk tane yorum yazarlar. ışık ters gelmiş çok kalabalık gözle teması iyi değil karakterleri şöle yapsan daha güzeldi falan felan. Ama biri yardım der 98 kişi okur ama bir allahın kuluda en azından zormuş ben bunu beceremem diyemez. Yardımınız için çok teşekkürler.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
konuyu yeni gördüm.
Şu anda imkanım yok ama akşama olur dersen gönder fotoyu dekupe edelim ;)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) Asabi olmanıza gerek yok. Konunuzun açıldığı yer ''Afiş Tasarımı'' Yani biten oranında biten çalışmaların eklendiği bölüm. Konu başlığınızda ''Van a Yardım İçin Afiş'' ..Yani herkes bir afiş görebilmek için giriyor konunuza..

Ayrıca, depremzelerin yararına da olsa, o çocuk artık aramızda yok. Ve yaptığınız çalışma bir umut vermektense acıları tekrar ve tekrar tazeleyecektir..Farklı alternatifleri düşünmenizde fayda var.

MertGrkm

🌱Yeni Üye🌱
photoshopta extract ya da refine edge özelliklerini kullanırsanız saç teli gibi ayrıntılı objeleri dekupe edebilirsiniz..

cemremnet

🌱Yeni Üye🌱
:) Asabi olmanıza gerek yok. Konunuzun açıldığı yer ''Afiş Tasarımı'' Yani biten oranında biten çalışmaların eklendiği bölüm. Konu başlığınızda ''Van a Yardım İçin Afiş'' ..Yani herkes bir afiş görebilmek için giriyor konunuza..

Ayrıca, depremzelerin yararına da olsa, o çocuk artık aramızda yok. Ve yaptığınız çalışma bir umut vermektense acıları tekrar ve tekrar tazeleyecektir..Farklı alternatifleri düşünmenizde fayda var.

çok saolun tasarım tam anlamıyla bitti sadece bir karenin eklenmesine kaldı afiş konusunda çok ince detaylar vardır bir çocuk vefat etse dahi umut için kullanılabilir neden diceksiniz madem umut, neden umutsuz bir fotoğraf düşünüyorsunuz derseniz şöyle diyim van depremi için bişiler yapılıyorsa eğerki van için sembol olmuş bir şeyler kullanılmalı. şimdi ben oraya yeni evler mutlu çocuklar koysam insanların yardımsever tarafları canlanmaz. Ama unutamıyacakları bir kare koyarsam o acıyı hatırlayıp o gece orada yardım için yarışırlar. neden yardım toplanırken yıkılan evlerin acı içinde feryat eden bir annenin fotoğrafı yada videosu kullanılır. Sebepler aynıdır. kısa bir örnek daha veriyim size ikna edici olsun. Konyadan bir şehitimiz var denildiği zaman içiniz burkulur dimi vatanımızı askerimizi çok seven bir milletimiz var allaha binlercekez şükürler olsun. peki ya o şehit annesinin feryat sesleri o sizi sadece içinizin burkulması değil aynı zamanda içinizde bir isyan ateşide yakar. mesele tam anlamıyla bu.Yinede Tavsiyen için teşekkürler.

cemremnet

🌱Yeni Üye🌱