Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Çalışmalarım -Yeni Nesil Duyuru Panosu-

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlginç yorumlar :) Sanki yeni bir teknoloji bulmuş konuyu açan arkadaşımız :) bunu yapmayı bilmeyen web tasarımcıyım demesin zaten kendine.Tasarımda kötü.güzel diyenlerin gözlerinden şüphe ederim :/

Sorun acaba sizde mi yoksa bu amacı ve tasarımı güzel çalışamaya iyi yorum yazanlarda mı...:) tartışılır.:nerd:

Çalışmaya gelince daha detaylı inceledim ve böyle bir kanıya vardım; çok güzel bir amaca hitap ediyor, tebrikler.

Emeğinize sağlık.

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorun acaba sizde mi yoksa bu amacı ve tasarımı güzel çalışamaya iyi yorum yazanlarda mı...:) tartışılır.:nerd:

Çalışmaya gelince daha detaylı inceledim ve böyle bir kanıya vardım; çok güzel bir amaca hitap ediyor, tebrikler.

Emeğinize sağlık.

İlgi ve desteginiz için teşekkür ederim..

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben senin gibi tipleri iyi tanırım neden mi?çünkü şöyle bir profiline ve forum içinde yazmış oldugun mesajlara göz attım..

Maşallah her güzel tasarıma güzel bir çamur atmışsınız :yes:

Bence bu gafınızla çıgır açacak olan sizsiniz henüz bu yazılımı mı inceleme fırsatı bulmadan tahminlere dayalı bir yaklaşımla bulunuyorsunuz siz önce burnunuzun üstünde ki at gözlügünü çıkarın ve olaylara geniş bir pencereden bakmaya çalışın...kolay gelsin...

Arife tarif gerekmez..:smile:

hitap şeklinize dikkat ederseniz sevinirim

ibrahim386

🌱Yeni Üye🌱
çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık:surprised:

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım bakmak ve siteni tanımak istiyorum banada bir link gönderebilirmisin ?

srcnylmz

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten güzel fikir ve hoş bir çalışma,düşününce çok işe yarayacak bir çalışma.Bende çalışmanı merak ediyorum bir link atarsan çok sevinirim :)
Saygılar çalışmalarınızın devamını dilerim.

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Linkler özel mesaj ile gönderilmiştir ilginize teşekkür ederim.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım gerçekten hoş bir yaklaşım ve siten gayretlerinin ve aziminin sonucu çıkmış bir meyve olarak düşünmekteyim . Bu manada senin gayretinle çıkarmış olduğun bu meyveye diğer bir kaç üyenin yaklaşımını kınayarak , öncelikle bişeyler çıkartmanı ve bu siteyi bi amaca hitap ettiğin için seni kutluyorum.

Siten konusunda beni yanlış anlamanı istemeyerek eksiklerin olduğunu görmüş bulunmaktayım . Ama sen bu gayret ve azim çercevesinde eminim ki zamanla bu eksikleride gidereceğin ve daha güzel şeyler ortaya çıkaraçağın konusunda hiçbir şüphem yoktur.

Önemli olan sen azmini yitirme ve çalışmalarına ara verme

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumunuz için teşekkür ederim..

Evet sitemde bazı eksiklikler var iş,güç,aile hayatı vs vs derken site ile ilgilenecek zamanım olmuyor tasarımdan ziyade seo olayı çok zamanımı aldı..

Yinede önerinizi değerlendirecegim tekrar teşekkürler.