Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web çalışmam

metro34

🌱Yeni Üye🌱
İyi geceler arkadaşlar.
Bir firma için yaptığım tasarımım.eksiklikler konusunda eleştiri ve yardımlarınızı bekliyorum.tşkler iyi çalışmalar.

161copy.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma mı yok.Ben mi göremiyorum.

metro34

🌱Yeni Üye🌱
Allahallah ben görüyorum çalışmamı.:)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çok düz kalmamış mı? Resimden ziyade tasarımda grafik kullanarak daha dolu gösterebilirsiniz. Kaldı resimlerle doldurmak kalabalık yapar. Firmanın sektörü hakkında bilgi verebilirseniz fikir üretmemiz daha kolay hatta çok kolay olacaktır. =) İyi çalışmalar.

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir tasarım elinize sağlık.

metro34

🌱Yeni Üye🌱
buda yeni bir tasarım ltf olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.bu yorumlar benim için önemli olucaktır. tşkler

18copy.jpg

ugurekinci

🌱Yeni Üye🌱
metro34 yaptığnız tasarımı hangi sektöre yaptıgınız ile ilgili bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabılecegımızı umuyorum. ayrıca netten web tasarım firmalarının referanslarını incelemeni öneririm. renkleri daha uyumlu ve sade renkleri secmelisin geometrik açılarla tasarımdaki blokları yerlestirirken daha dikkatli olmanı öneririm. deneme yap sürekli editle kullan karıştır iyice beğeneceğin şeyler çıkıcaktır ortaya eminim. 7 sene onceki halimi hatırladım :))

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gölgelendirmeler abartı olmus ve butonlar daha estetik çizebilirsin orta içerik kısmı olan bolumum yerleşimini nasıl yapıcaksın oda merak konusu agır bi eleştri olmadı umarım ama biraz calısma iyi guzel calısmalar cıkarabilirsin bence nacizane fikrim photoshopta bir tema çizeceksen pixeller cok onemlı ana pixel
960x 650 gibi olabilir cunku her bilgisayarın cozunurlugu senın cozunurlugun gibi olamayabilir ve resımleri keserken dikkat etmek gerekıyor

metro34

🌱Yeni Üye🌱
Bu tasarımları bir tekstil firması için hazırlamıştım ve değerlendirme aşamasında çalışmalar, ayrıca statik bir site olucak bu site. yorumlarınız için çok tşk ederim eleştirilerinizi kale alacağımdan emin olabilirsiniz.Fikirleriniz ve paylaşımlarınız benim için önemli arkadaşlar saolun.daha dikkatli tasarımlar için dahada özveri şart sanırım.tekrar sizlere tşk eder iyi çalışmalar dilerim.

metro34

🌱Yeni Üye🌱
Eleştirileriniz sonucunda biraz daha gölgesiz,resimsiz daha sade çalışmaya çalıştım.tasarımlar hakkında eleştirilerinizi
bekliyorum.tşkler..

bentas2copy.jpg

Son düzenleme:

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha toparlanmış ancak siyah konusunda kı ısrarını bence es geç bir sitede maksımum 3 tıklama ziyaretcının istedıgıne ulasması lazım daha sadece ve goze hos gelen seylerde cıkarabilirsin çalısmaya devam .))