Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Tasarım Eğitiminde Aradıklarınız?

MKeskinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mkeskinoglu.com
Merhaba Arkadaşlar, İnternet üzerinde gerek paylaşım sitelerinde gerekse satış yapan sitelerde Görsel Eğitim Setleri görüyoruz. Herkes kendini geliştirmek için bunları izliyor. Bazıları çok kötü oluyor bazıları iyi oluyor fakat değinilmeyen noktalar var.

Sizlerle, önceden izlemiş olduğunuz veya Bir Web Tasarım Eğitim Setinde aradıklarınız nelerdir? sorusuna cevaplar vermenizi istiyorum. Bunun eşliğinde bir proje hazırlamak istiyorum. Katkılarınızı esirgemeyin...

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle web tasarımı basit bir meslekmiş gibi tek anlatımda bitirmemenizi öneririm. Örneğin frontpage ile birkaç basit tasarımla anlatılmaması gerekir. 3 bölüme ayırmak, eğitim alacak kişilere daha iyi bilgi vermek için gerekli. Örneğin, başlangıç , genel, ileri düzey olabilir. Bir diğeride genel konulardan tamamen ayıklanmış sadece püf noktaları crossbrowser, incelikleri vs anlatan bir pakette olabilir.

MKeskinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mkeskinoglu.com
Öncelikle web tasarımı basit bir meslekmiş gibi tek anlatımda bitirmemenizi öneririm. Örneğin frontpage ile birkaç basit tasarımla anlatılmaması gerekir. 3 bölüme ayırmak, eğitim alacak kişilere daha iyi bilgi vermek için gerekli. Örneğin, başlangıç , genel, ileri düzey olabilir. Bir diğeride genel konulardan tamamen ayıklanmış sadece püf noktaları crossbrowser, incelikleri vs anlatan bir pakette olabilir.

Öncelikle ilk 2-3 video temel bilgiler vermeyi düşünüyorum. canlı örnekler ile bire bir anlatımlar çok farklı tasrımlar ve tasarımlarda arananlar nelerdir gibi örneklere, site taslaklarına, kullanıcı kolaylığı ve bir çok püf noktaya değineceğim. Sonrasında yavaş yavaş anlatıma gireceğim

fartim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkesin anlayacağı bir dilde olması yeterli olması gerekir...