Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Web Tasarım Öğrenmek İstiyorum

sdirek

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben Freehand ve Photoshop kullanıyorum , Grafikerlik yapıyorum şu anda fakat malum piyasa web de istiyor artık , ben Web (site kurmayı) hiç bimiyorum öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim , bana biraz karışık geldi forum sitelerinden öğrenebilirmiyim..

Kursa gitmem şartmı ? Bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı kurslar varmı ?

Yardımcı olursanız memnun olurum ...

Benzer konular

xcoder

xxx
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
john.w3ic.org
işin açıkçası türkiyede kursta öğrenemezsin. şimdi web sitesi kurmak derken neyden bahsettiğini anlamış değilim dahada açman gerek. Sonuçta bu işte tasarımcılar , programcılar , tasarımı programlamaya uygun hale getiren ekipler var sen hangi kolu öğrenmek istiyorsan ona göre bir yol çizmelisin ha herşeyi öğreniyim ama çamurdan öğreniyim diyorsan Bilge Adamın kurslarına gidebilirsin.

sdirek

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim cevabınız için ,
Benim istediğim sıfırdan bir site nasıl kurulur , herşeyiyle vede iş ilanlarında görüyorum resim değiştirmek için eleman arıyorlar malum krizdeyiz , bide site yapmayı öğrenirsem 3-5 ek gelir elde ederim diye düşünüyorum, (Evde kızım çikolata bekliyor benden ) Bilge adamı çok pahalı diyorlar . Ben cüzi fiyata ama bilgi alabileceğim bir kurs istiyorum.

xcoder

xxx
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
john.w3ic.org
hmmm , bilge adamdan başka bir seçenek ancak özel ders alacak birsi bulursanız ondan özel ders almanızdır. Fakat internette arama yapıpta adobe dreamveaver programı için olan video dersleri bulup onlarla da kendinizi başlangıç seviyesine getirebilirsiniz.

sdirek

🌱Yeni Üye🌱
Bir web sitesini kurmam için hangi programları öğrenmek gerekiyor , benim kulaktan dolma duyduklarım Flash - Front page - photoshop - Dreamveaver bide kodlamalar var sanırım , benim öğrenmem için nereden hangisinden başlamam gerekli adım adım ama hızlı ve emin adımlarla ilerlemek istiyorum vede hangi program web sitesi kurmam için hangi işe yarıyor, yardımcı olursanız sevinirim..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bir web tasarımcısının kullancağı programlar:
-Photoshop
-Dreamweaver
-Flash üçlüsü bence yeterli ayrıca Html - Css - Php veya Asp - ekstra Javascript dillerini öğrenmeniz gerekir.

Bunların hepsini öğrenirseniz profesyonel bir web tasarımcı olursunuz.Ayrıca hayal gücünüzün tasarımcılık yönünüzünde kuvvetli olması gerekir.

Besa BS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben Freehand ve Photoshop kullanıyorum , Grafikerlik yapıyorum şu anda fakat malum piyasa web de istiyor artık , ben Web (site kurmayı) hiç bimiyorum öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim , bana biraz karışık geldi forum sitelerinden öğrenebilirmiyim..

Kursa gitmem şartmı ? Bana önerebileceğiniz uygun fiyatlı kurslar varmı ?

Yardımcı olursanız memnun olurum ...

kursa gitmene hiç gerek yok. öncelikle html ve css araştır bol bol makale oku:)
sonra dreamweaverı kurcala kendin çok rahat öğrenebilirsin html site yapmak basit;) eğer dinamik websiteleri yapmak istiyorsan ( yönetim paneli vs.) asp.net tavsiye ederim. ben .netciyim yardımcı olurum istersen :party:

baris1981

🌱Yeni Üye🌱
valla dostum şimdi sen internet üzerinden bi kaç video izleyerek bu iş biraz zor yani temelini görmen gerekir.. ama freehand kullanıyorsan zaten adobenin promları kolay çünkü araçlar filan aynı dreamwevarden başla sonra flash ama onda tabiki kodlar olmazsa olmaz sonra da en son asp tavsiye ederim koaly gelsin

snowman_8

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kursa fln gitme onlar hikaye bana göre...ingilizce kaynaklardan araştırma yap türkçe kaynaklarda hiçbir şey bulamazsın ingilizce kaynaktaki örnekleri uygularsan kendini geliştirirsin.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
çok güzel bir tavsiyem var sana bak bende iş arıyordum iş-kur a gittim iş-kur un düzenlediği kurslar var bende öğrenmek istiyordum kursa yazıldım ücretsiz ayrıyeten para bile veriyorlar teşvik amaçlı :):):):)

tims_ah

🌱Yeni Üye🌱
frontpage programı varmı? varsa bana gönderebilir misiniz

gezgin_

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aslında bu işi tek başınıza sanal ortamda görsel veya yazısal dökümanlarla öğrenebilirsiniz ama bu iş hem zahmetli hemide bi çok kişi başladığı gibi bitiriyor bunun yerine kursa gitmeniz yada bi yerlerden özel ders almalısınız eğer istanbul içinde iseniz arayın görüşelim 0554 830 79 11 veya malatyam@hotmail.com sıfırdan istediğiniz yere kadar özel olarak birebir öğretiyoruz html ile başlar dreamwear arada photoshop ve flash (alternatif programlar da olabilir ) sonrasında php yada asp (php tercihtir) sonrasında ise google optimizasyonu ve diğer ayrıntılar (sunucu hosting) bu işin incelikleri sizi sıkmadan size özel bi ortam uygun fiyata.

Not: beraber elinizdeki projide yapabiliriz.

alemci_42.tr

🌱Yeni Üye🌱
kursa gitmene hiç gerek yok. öncelikle html ve css araştır bol bol makale oku:)
sonra dreamweaverı kurcala kendin çok rahat öğrenebilirsin html site yapmak basit;) eğer dinamik websiteleri yapmak istiyorsan ( yönetim paneli vs.) asp.net tavsiye ederim. ben .netciyim yardımcı olurum istersen :party:

Kardeşim senden Bir ricam oLacaK hatta AnLayanLardan:D
yha bisim Fw iLe yaptıgımız Sitemize Yönetici Paneli Lazım yardımcı olabilecek arkadas varmı acaba?
örnegin:
ürün dosyamızdaki ürünleri yönetici panelinden değiştirmek için.gibi.
asp ve php gerektiriyor ama bnde bu diLLerden Eser yoq 0 da 0 eLde var 0

CihatKisa

🌱Yeni Üye🌱
Web tasarımı dünyasına adım atacakların ilk önce HTML, CSS ve Javascript öğrenmesini tavsiye ederim. Profesyonel olarak web tasarımı yapan biri olarak uzun ve bolca örnek içeren bir de yazı hazırladım. Umarım işinize yarar: HTML Web Sayfası Oluşturma - Özgürce Yaz

AkMehmet

🌱Yeni Üye🌱
Css öğrenmeniz gerekiyor 1. Aşama olarak bunu yazabilirsiniz
Bootstrap Css framework ile işleri kolay ve hızlı yapabilirsiniz
Bendenizin hazırlamış olduğu örnek bir ders.
https://www.youtube.com/watch?v=pr2LxNTxb5E

JQuery ( JavaScript kütüphanesi ) ile bir çok eklentiyi siteye ekleyebilir , ihtiyaçlarınıza göre yapılandırabilirsiniz.
Örnek bir çalışma
https://www.youtube.com/watch?v=BqHWFu9uGoI

Tabiki database yani bilgilerin kayıt edilmesi ve işlenmesi önemli bu yüzden SQL bilmek lazım
https://www.youtube.com/watch?v=Lj8pgeAu6d8

allstarmek

🌱Yeni Üye🌱
Kitaplardan webten öğren ben kitaplar ve webten öğrendim. Kurs hikaye