Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Witwork Logo Tasarımı

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunlar logo olarak ilk denemelerim.Bence baya amatörceler ama bir profosyonelin ağzından yorumu duymak isterim.

Son düzenleme:

Benzer konular

alicandemir

🌱Yeni Üye🌱
Çok fazla efekt kullanmışsın her türlü iş te kullanımı kolay ve maliyeti düşürücü şekilde yapman daha iyi olur. tasarımsal açıdan logon normal düz yazı ama bir etkisi yok. çok büyükken göze hoş gelebilir ama küçüldüğü zaman aynı hoşluk olmayabilir. Nerde küçük kullanılacak dersen eğer Kartvizitte olur en basiti veya bir fatura başlığı kullanımında. Yani geniş düşünmek lazım şimdilik bunları söyleyebiliyorum....

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
witwork guzel gorunuyo hocam göze hitap eden seyın bence efekti onemlı deıldır abna guzel geldı 1.si elıen saglık

alicandemir

🌱Yeni Üye🌱
bence önemlidir. O efekti yeri geldiğinde tek renk maviden çıkartmak istenildiğinde kendisi zorlanacak + logo diyor yani burada hani yazıya bir efekt vermiş koymuş o kadar görüyorum ben. Ben ikisinide zayıf buldum. İleride işi öğrendiğinde bazı şeyleri daha iyi kavrayacağından kendiside gün gelecek yanlışlarını görecek. Ki belirtmiş zaten amatörce olduğunu.

Başka çalışmalarınıda görmek istiyoruz futRos güzel çalışmalar yapabileceğini düşünüyorum ben;)

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İkinizede teşekkür ederim.Efektleri abartmış olabilirim.:)

Şunlarıda değerlendirir misiniz? :) Birisinde yanlış yazım vardı.Kusura bakmayın.:)

Son düzenleme: