Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

X3 Tüm çalışmam yok oldu yardım

upsmeh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, 6 saat uğraşıp yaptığım çalışma yok yedek lemesindede yok işin komiği ana dosya 1 sayfa olarak kalmış yedek 11 sayfa. Bu ilk kez olmuyor yeni güçlü bir PC ile yoluma devam ediyorum ama aynısı başıma tekrar geldi ve çok sinir oldum. Acaba bir güncelleme ve ya başka birşeymi yapmam gerekiyor.

Cevab veren herkese şimdiden tşk ederim.

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
geçmiş olsun ben pek bilgim olmadığına bişey diyemem ama corel hep hata veriyor diye duydum ben indesing kullanıyorum çok işimi yapuyorum hiç sorun yok çok şükür tek önerim indesing ve qurak öğren derim sağlam bir program ne kadar sayfa olursa olsun

çözmek için corel bilenler varsa buraya yazsın..

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Öncelikle Corel backup ayarlarını yapmanız gerekiyor.
Options panelinde Save kısmına gelerek Auto Backup ayarlarını yaptığınızdan emin olun.

Eğer ayarlar orjinal haliyle kaldıysa
C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Local Settings\temp klasörünün içinde Cor adında bir dosya olarak kaydetmiştir. Bu dosyayı açarak çalışmanızın hata yaptığı andaki kısmına kadar olan bölümünü kurtarabilirsiniz.

Kaydetmediyse yapacak pek fazla bir şey yok.

upsmeh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
win 7 TR bulabilirsem bakacağım :party:

parça parça çalışıyorum ama artık tırsmış durumdayım son 7 günüm :crying:

upsmeh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x3 kullanıyorum ama bu sorun hem XP de yaşadım şimdide win 7 de farklı PClerde ama, win 7 document and setting nerede ?:rofl:

upsmeh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk ederim bir araştırayım bulursam yükliyeyim foruma bakmalıyım tabiki

yt.etiket

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorunu ben cumartesi yaşadım ve 200 sayfalık çalışmam çöp oldu ve çözüm bulamadım yapmadığım denemediğim yol kalmadı sanırım bir virüsten kaynaklanıyor fark etiyseniz son 1 haftada bu tür sorunlar çoğaldı şimdi buna sebep olan virüsü araştıryorum bulursam buraya yazıcam altarnatif programlara yöneldim önerisi olanlardan ricam hangi programı kullanayım