Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

X4 servis paket 1 geliyor

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Hiçbir yazılımı ilk yaması çıkana kadar kullanmamanızı tavsiye ediyorum. Corel'in yeni çıkan her sürümü gerçekten de çok sayıda hata (buna yazılım dilinde bug diyorlar) içeriyor. X4 te bunlardan biri. Çok sayıda geribildirim alan corel firması bir açıklama yaptı ve X4 için servis paket 1'in önümüzdeki haftalarda yayınlayacağını duyurdu. Bildiğiniz ve bilmediğiniz birçok sorun buservis paketle giderilecek gibi görünüyor. Ayrıca servis paketlerde pek de rastlanmayan küçük program geliştirmeleri de X4 sp1 ile gelecek. Ne diyelim, bekleyip göreceğiz, umarım stabilite sorunları ortadan kalkar, biz de X4 kullanmaya başlarız.

Benzer konular

sarcoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Katılmamak elde değil bu şekliyle X4 kullanmak pekte akıl karı değil.En kısa zamanda sp1 i bekliyoruz.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler verdiğin bilgiler için arkadaşım dileriz en kısa zamanda kullanılabilir hale gelir...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok geç kalmış bir önlem diyebiliriz.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben Şu An Kullanyorum Fena DeĞİl Dİyebİlİrİm Sİze

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullanımı çoq agır bütün seriler var bende 7 den x4 kadar ama içinde en verim aldığım 11

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
İftira atmayın X4'e çok sevdim ve kullanıyorum x4'ü..

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben 11/12/13 serisini kullandım ve yaklaşık 2/3 aydırda x4 kullanıyorum gayet memmnunun bug da göremedim bence sp1 i x4 cracklenmesi baya bir baside indirilmiş onu anladılar değiştirmk için yeni seri süreceklr kardeşim bug olduğuna dair bir kaynak varsa daha bilgileniriz sayende ama inanmıyorum yok.