Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

xHTML ve CSS'ye dair Her Şey!

Atsız1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.colordu.com
Selamlar,

Hayır hayır tahmin ettiğiniz gibi xHTML ve CSS'ye dair her şeyi buraya doldurup kalabalık etmeyeceğim.

Diyorum ki; xHTML ve CSS'ye dair her şeyi bu başlık altında sorabilirsiniz. Sorunuzu öyle veya böyle çözeceğime garanti veriyorum. :smile:

Seviyorum sizleri! :angel:

mk_71

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba konu açılalı 2 hafta olmuş ama yinede yazıyım ben siteme flash haber eklemek istiyorum ama birtürlü yapamadım nasıl yapılacağını anlatabilirmisin...

Atsız1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.colordu.com
<object width="550" height="400">
<param name="movie" value="somefilename.swf">
<embed src="somefilename.swf" width="550" height="400">
</embed>
</object>

somefilename.swf isimli 2 yere flash dosyasının adresini yazıyorsun,
object ve embed'de bulunan width="550" height="400" değerlerine de flash dosyasının genişlik ve yükseklik değerlerini yazıyorsun dostum.

width:genişlik
height:yükseklik

antihipo

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, sayfamda modalwindow kullanıyorum ie 6 da modal window normal bir div gibi tavır gösteriyor ve olduğu yerde kalıyor buna bir çözümünüz olabilir mi ? teşekkürler...

oct-4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ben css den menü yapmaya çalışıyorum.Bir türlü istediğim gibi olmadı internetteki kodlardan falan da yaptım iyice kafam karıştı reim yükledim derdim onun gibi. Aslında çok basit ama bi ayrıntıyı kaçırıyorum galiba bir sitede gördüm ama link vermek yasak .İnşallah yapabiliriz ya kaç gündür bununla uğraşıyorum sinir oldum :/
sorub.jpg

Kerem197575

🌱Yeni Üye🌱
css ile ilgili elinde video dökümanı varmı ama full olanı paylaşırsan sevinirim...