Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaslar sizlerle logolarimi paylasmaya devam ediyorum.. bu logoyu stuttgart´ta (almanya) yeni acilacak olan bilgisayar oyunlari satan bir magaza icin tasarladim.... yorumlarinizi bekliyorum.. saygilar
Bence güzel bir çalışma olmuş, eline sağlık Fosforlu yeşil, ilgi çekici olup fosfor hareketi aksiyonu simgeler, logolar biraz sorunlu gibi ama bütününde pek sorun olmaz gibi eline sağlık
Bence renk dışında bir benzerliği yok. Sorun, "x" harfi pek okunmuyor. "x" 3 boyutlu, kalan yazı 2 boyutlu. "x" yeşil, yazının kalanı siyah. üstelik x ve treme arası boşluk; "x" yazısının logoyla bütünlüğünü bozmuş. amblem gibi duruyor. öyle olunca da, "treme" gibi okunuyor. Bu özellikleri göz önüne alarak düzenleme yaparsan bence güzel bir logo olur.
O başta duran X biraz daha yaklaşabilir ve T harfini biraz altına geLse cok qüzeL olucaktır bence.X sanki baktıqında Treme den kopuk olarak qözüküyo buda orda X harfini anlatamıyosun Sanki bi amblem qibi uzakta duruyor.. :S Renkler birde çok qöz yorucu..