Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaban (kitap kapağı)

kasumi91

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınızı bekliyorum.
kitapkapayabann.jpg

Son düzenleme:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Kullandığınız her yazıda font farklı seçilmiş bu bir yanlıştır. Font çeşitliliği arttıkça göz zevki bozulmaya başlıyor.
-Aynı yaban yazısını 2 farklı yerde farklı fontla yazmışsınız.
-Yine YKK yazısında aynı hatayı yapmışsınız.
Aynı seçmeyi deneyin.
Fiyatı yazısı bandrolün üzerine gelmiş, ki bandrol kapakla bütünleşmemiş gibi duruyor.
Sağdaki adamın kolunun sağ kısmı dümdüz kesilmiş kötü duruyor.
Sanırım ortadaki yazıyı kopyalayıp yapıştırmışsınız. O da şerit üzerinde düz durmuyor kaydırmışsınız onu farkettim. Zemini siz çizdiyseniz zemin üzerinde silinmeler olmuş onları yeniden çizmenizi öneririm. Söylediğim düzeltmelerle daha iyiye ulaşırsınız.
Kolay gelsin. ;)

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
farklı vede başarılı bir çalışma olduğunu öncelikle belirtmmek isterim.
Çalışmanız için sizi kuutlamakla birlikte bi takım eleştirilerde bulunacağım. Umarım sizin için yıpratıcı eleştiriler olmaz.

Font secimi konusu her ne kadar basit görünsede bence bizim meslekte cok önemli vede bi o kadar da itinalı davranılması gereken bi mevzu.
Belirtmek isterim ki daha iyi bi font secimi yapabilirdiniz. Arkaplan seciminiyse başarılı buluyorum. Küçük düzeltmelerle birlikte başarılı bi çalışmanın ortaya cıkacağına inanıyorum.
Tebrikler
Başarılar...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar: Eğer yapmış olduğunuz çalışmalar basıma girmeyecekse ya da iş ile alakalı olmayıp tamamıyle serbest olarak kendi isteğiniz doğrultusunda yaptığınız çalışmalar ise lütfen serbest çalışmalar ya da ödevler ve deneme çalışmalar bölümüne açınız!

Mücerred

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben iletişim yayınları adına yazıyorum, logomuzu izinsiz kullandığınız için hakkınızda dava açılacaktır...

:p

şaka len şaka. Yalnız arkadaşlara ek, arka fonun üstüne o adam olmamış. Adamı kendi orjinal fonundan ayırmamışın, sağ yarısı dikdörtgen duruyor oda pek iyi durmamış.