Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten güzel çalışmalar. tebrik ederim. Sergilere katılıyormusun bilmiyorum ama bizim bir grubumuz var. Sanatgrubu yıl içinde eşitli etkinlik ve sergiler düzenliyoruz. resimlerini istersen sergilerimizde yer verebiliriz. Hem etkinliklere katılmış olursun hemde kendini duyurmuş olursun. cevabını bekliyor çalışmalarında başarılar diliyorum
gerçekten güzel çalışmalar. tebrik ederim. Sergilere katılıyormusun bilmiyorum ama bizim bir grubumuz var. Sanatgrubu yıl içinde eşitli etkinlik ve sergiler düzenliyoruz. resimlerini istersen sergilerimizde yer verebiliriz. Hem etkinliklere katılmış olursun hemde kendini duyurmuş olursun. cevabını bekliyor çalışmalarında başarılar diliyorum
Resimlerimi göndermek isterdim fakat Van nerde İstanbul nerde Türkiyenin diğer ucu sonra o masrafa o şeyede para lazım ... Ginede Teşekkürler Hem ben burda sergiliyom zaten Yetmezmi
çizimleriniz çok iyi,çizgileriniz rahat,renk seçimleriniz toprak tonları.tüm bunlar birarada olunca bakana huzur veren resimler çıkmış ortaya, emeginize sağlık........