harika olmuş ben MALATYA doğuş Matbaacılık Sahibi Mehmet Fatih BAYDOĞAN, Bende uzun süredir bu işle uğraşıyorum, seninle tanışmak isterim, bende zaman zaman tasarımlarımı buraya göndericem yorumlarını beklerim
Gerçekten Güzel çalışma olmuş. eline sağlık başarılarının devamını dilerim.
mrb lar broşür çalışması yapıcam bana zemin fon lazım :S irtibata geçerseniz benle sevinirim
teşekkür ederimsuper olmus
tebrik ederim
yorumlarınız sayesinde daha iyi şeyler yapacağız inş.Bana sanki zeminler mobilya ve beyaz eşya satan bir yer için abartılı geldi daha sade şeyler kullansan sanki daha hoş urur gibi bide kapaktaki kırmızı kısımda sanki kapağı bozuyo orta kısımda kullandığınız vektörle kırmızı zeminde kulandığınız vektörde birbirine uymuyo sanki birini seçip büyütüp gömerseniz daha hoş durur gibi ellenize sağlık başarılar
emeğinize sağlık bence sade ve gösterişli bir çalışma olmuş.tebrikler...
üstteki fotoğrafların tamamı mobilya üzerine olması müşterinin isteği içindi.beyaz eşya, halı, mobilya demişsiniz yani hemen üstteki resimler hayal kırıklığı yaratıyor
teşekkür ederim.güzel çalışma olmuş ellerie sağlık...
Fotoğraflar sündürülmüş emeğinize sağlık.
fark etmemiştim hiç etiketlerin büyük durduğunu. dikkatli baktım siz söyledikten sonra. nerdeyse ürünlerin yarısı kadar olmusemeğine sağlık güzel olmuş ama etiketleri birazcık küçültmen daha iyi olur bide ana resimleri az daha büyütseydin daha güzel dururdu