Neler yeni

Yakîn Risalesi Kitap Kapağı

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Büyük üstad, mutasavvıf Ebubekir Siraceddin (Martin Lings) 'in Yakîn Risalesi adlı kitap kapağı çalışmam.

yakinrisalesiwc6.jpg

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede güsel olmuş elinize sağlık

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet şık eksiksiz eline sağlık...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş ama ortadaki o desene takıldım sanki zemını beyaz olmamalımıydı

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Crazyglad, bahsettiğin konuda evet başka bir renkte olabilirdi, ama böyle de kötü olduğu söylenemez değil mi? :)

skocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerine sağlık abi. Gayet hoş olmuş. (Abi diyorum çünkü seni tınıyorum). Sende beni tanıyorsun. (Sefer)

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eyvallah Seferciğim. Tanımaz olur muyum yaa. Çalışmalarını ben de beğenerek izliyorum senin. Çoktandır görüşmüyorduk, burası buna da bir vesile olmuş oldu. Gözlerinden öpüyorum. Selamlar.

qT_terry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çoq güsel bi çalışma tebrikler
seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş tebrik ederim.ayrıca bir şeyi merak ediyorum bu kitap nasıl öyle duruyo:) hangi program yapıyor bunu?

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş tebrik ederim.ayrıca bir şeyi merak ediyorum bu kitap nasıl öyle duruyo:) hangi program yapıyor bunu?

Serhat kardeşim, herhangi bir programda yapmadım. Sadece fotoğrafını çektim :) Ayrıca photoshopta gölgesini verdim o kadar. Selamlar.

Diğer arkadaşlara da değerlendirmeleri için teşekkür ederim.

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yakin Risalesi nedir acaba diye bir aradım, aramamın sebebi tasarım "çok ağır bir kitap" okuyacaksınız diyor. Doğru mu söylüyor diye bakayım dedim, net bi bilgiye ulaşamadım, tasarım güzel yalnız bulduğum kitapların üzerinde "The Book of Certainty" diye orijinal adı da geçiyor, yeni tasarımında kaldırdınız heralde. İlk tasarımı yapıldığı yılıda bilmek isteriz.

iyi çalışmalar

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Serhat kardeşim, herhangi bir programda yapmadım. Sadece fotoğrafını çektim :) Ayrıca photoshopta gölgesini verdim o kadar. Selamlar.

Diğer arkadaşlara da değerlendirmeleri için teşekkür ederim.
teşekkür ederim abicim bilgilendirdiğin için

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet güzel bir çalışma (bende ortadaki motif sade mi olmalıymış diye düsündüm bi an)eline zihnine sağlık:)

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yakin Risalesi nedir acaba diye bir aradım, aramamın sebebi tasarım "çok ağır bir kitap" okuyacaksınız diyor. Doğru mu söylüyor diye bakayım dedim, net bi bilgiye ulaşamadım, tasarım güzel yalnız bulduğum kitapların üzerinde "The Book of Certainty" diye orijinal adı da geçiyor, yeni tasarımında kaldırdınız heralde. İlk tasarımı yapıldığı yılıda bilmek isteriz.

iyi çalışmalar

Sevgili bulletproof, haklısın "The Book of Certainty" ifadesini baskıya giderken son aşamada koyulmasına karar verilmişti. Benim burada siteye koyduğum çalışma sondan bir önceki pilot çalışmaydı. Ben bile unutmuşum son değişikliği, (zira 1,5 yıl kadar oldu kapağı yapalı) hatırlatmış oldun. :) Teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla kapağını hazırladığım kitap dilimizdeki ilk baskısı. Üstad Ebubekir Siraceddin, sonradan İslam'ı seçmiş ingiliz bir akademisyen, tasavvuf erbabı bir bilim adamıdır. Sanıyorum 2,5 - 3 yıl kadar oldu; Hakk'ın rahmetine kavuştu. Ruhu şâd olsun.

Kitap tasavvufi bir terim olarak "Yakîn" ibaresini açıklamaya yönelik. Bilgide kesinliği ve gerçeğe uygunluğu ifade eden "yakîn" terimini irdeliyor. Dolayısıyla evet haklısın biraz ağır bir içeriğe sahip bir kitap.

Fikir vermesi açısından kitabın arka yazısını aktarayım:

Dünyayı terkeden ben değilim, beni terkeden dünyadır.
Ruhani insan arzulara sahiptir. Dünyevi insan ise arzulara aittir.

Beni arayan Beni bulur.
Beni bulan Beni tanır.
Beni tanıyan Beni sever.
Beni seveni Ben de severim.
Ben sevdiğimi alırım.
Ben aldığımı mükafatlandırırım.
Onun mükafatı Kendi Zatımdır.

Faydalı olabildiysem kendimi mutlu sayarım. Selamlar, sevgiler...

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
desen biraz karıştırmış belki karışıklık desenin renginden de olabilir