Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yapılan çalışmayı dışarı aktaramama sorunu

XXI

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
eskizdefteri.net
merhaba belki daha önce defalarca sorulmuştur bu soru. aradım bulamadım ben sorayım dedim.

yıllardır bu hata ile çile çekiyorum. şuanda yine öyle oldu. canıma tak dedi ve silip tekrar kurmak yada makinayı formatlamak yerine çözüm yoluna başvurmak istedim.

şuan daha işe başlamadan önce farkettim. genelde işin souna gelip tam kaydederken karşılaşıyordum bu sorunla, ve tüm emeğim boşa idiyordu.

sıkıntım şu;

corelde yapılan hiç bir dosyayı dışarı çıkaramıyorum yani "print save send export save as" vs.. hiç bir şekilde kaydetmeme izin vermiyor.
programı kaldırıp tekrar yükleyince çözüm oluyordu bana.

bunu düzeltmeyi bilen varmı ?

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet, haklısınız defalarca sorulmuş ve defalarca aynı yanıt verilmiştir.

Kurduğunuz program deneme sürümü, dolayısıyla da süresi geçince bu saydığınız temel işlemler aktifliğini yitirmiş.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynı sorun bende de vardı yeniden yükledim

XXI

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
eskizdefteri.net
fakat durum şu ki programı kurduktan bir kaç gün sonra böyle sıkıntı çıkarıyor. ama deneme süresi 30 gün. başka bir sorundur muhtemelen. neyse önemli değil ben yine bildiğim yoldan gittim. format :)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
düzeltmek istersen

orjinal program almayı dene yada bilgisayarı formatlayıp tekrar programı kurman gerekir

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha öncede yazdım crack işlemini yapan kardeşim aktivasyonu yapmamış o yüzden öyle oldu. Bende kurdum öyle oldu sildim bir daha kurdum düzeldi bir kaç gün sonra yine öyle oldu bir şeyleri eksik yaptığımın farkındaydım elimdeki corel x4 le gelen kurulum aparatlarını :) (isimlerini söylemiyim) kullanıp tekrar kurdum oldu. 3 aydırda bir sorun yok İyi kurun;) Bir de şöyle bişi var nerden temin etmişseniz bunun crack veya bilmem neyini yapanlar değişik kişiler eksik dosyalarla aktivasyonun yapmış olabilirsiniz. Tıpkı oyun cracklerini yapan razor1911,reloded,skıdrow vb. bazıları hatalı çıkıyor. Yinede herşeyin sağlamı orjinalidir. Ama cracklide kullanılmayacak diye bir şey yok kullanan kullanıyor.