Etkileyici bir yazı (Ama beni etkilemedi o ayrı)..Teşekkürler volkan güzeldi
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 13 Ağu 2009 #21 Etkileyici bir yazı (Ama beni etkilemedi o ayrı)..Teşekkürler volkan güzeldi
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,592 Tepkime puanı 79 13 Ağu 2009 #22 redeath333' Alıntı: Çok üzüldüm,keşke okumasaydım.. Bu kadar uzun bir yazıyı neden okuyorsam artık. Sağolasın paylaşım için Genişletmek için tıkla ... sizde saolun ŞENGÜL BOZKURT' Alıntı: insanları ağlatan bir yazıda kalkıp bunu çıkarmak başarı doğrusu ben ağlamadım :anlamsiz: Genişletmek için tıkla ... istisnalar kaideleri bozmaz redeath333' Alıntı: Hazırlıksız yakalandım ben açıkçası.. Genişletmek için tıkla ... aynı şekilde bende g.ecglr' Alıntı: Ee Loş ve rahat bir ortam... Beraber el ele omuz omuza film izlemek romantik olur her zaman :wink: Geyik yapmak için söylemiyorum yaa :anlamadim: Bu güzel yazıyı savunmak amaçlı cevap verdim... Genişletmek için tıkla ... peki sorun yok o zaman karakura12' Alıntı: Valla doğruyu söylemek gerekirse merak edip açtım. Sonra üşendim, okumadım Genişletmek için tıkla ... peki bu yorum neden ? irm.art' Alıntı: Kelimeler yok, yada var anlamlar çok zayıf... Genişletmek için tıkla ... aynen öyle İrem sözün bittiği yer... crazyglad' Alıntı: Etkileyici bir yazı (Ama beni etkilemedi o ayrı)..Teşekkürler volkan güzeldi Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim... İlgi gösteren herkese tekrar teşekkür ederim...Unutmayalım ki yarın çok geç olabilir...
redeath333' Alıntı: Çok üzüldüm,keşke okumasaydım.. Bu kadar uzun bir yazıyı neden okuyorsam artık. Sağolasın paylaşım için Genişletmek için tıkla ... sizde saolun ŞENGÜL BOZKURT' Alıntı: insanları ağlatan bir yazıda kalkıp bunu çıkarmak başarı doğrusu ben ağlamadım :anlamsiz: Genişletmek için tıkla ... istisnalar kaideleri bozmaz redeath333' Alıntı: Hazırlıksız yakalandım ben açıkçası.. Genişletmek için tıkla ... aynı şekilde bende g.ecglr' Alıntı: Ee Loş ve rahat bir ortam... Beraber el ele omuz omuza film izlemek romantik olur her zaman :wink: Geyik yapmak için söylemiyorum yaa :anlamadim: Bu güzel yazıyı savunmak amaçlı cevap verdim... Genişletmek için tıkla ... peki sorun yok o zaman karakura12' Alıntı: Valla doğruyu söylemek gerekirse merak edip açtım. Sonra üşendim, okumadım Genişletmek için tıkla ... peki bu yorum neden ? irm.art' Alıntı: Kelimeler yok, yada var anlamlar çok zayıf... Genişletmek için tıkla ... aynen öyle İrem sözün bittiği yer... crazyglad' Alıntı: Etkileyici bir yazı (Ama beni etkilemedi o ayrı)..Teşekkürler volkan güzeldi Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim... İlgi gösteren herkese tekrar teşekkür ederim...Unutmayalım ki yarın çok geç olabilir...
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 13 Ağu 2009 #23 çok etkilendim :sadsmile: güzel paylaşım teşekküler
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,592 Tepkime puanı 79 30 Ağu 2009 #24 sirine24' Alıntı: çok etkilendim :sadsmile: güzel paylaşım teşekküler Genişletmek için tıkla ... evet benide çok etkiledi okuduğumda teşekkür ederim
sirine24' Alıntı: çok etkilendim :sadsmile: güzel paylaşım teşekküler Genişletmek için tıkla ... evet benide çok etkiledi okuduğumda teşekkür ederim
sovale80 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 19 Haz 2007 Mesajlar 320 Tepkime puanı 8 Yaş 45 30 Ağu 2009 #25 çok etkilendim ya sounun boyle bıteceğini düşünmemiştim paylaşım için teşekkürler....
Mehmet NAS ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 1,473 Tepkime puanı 95 Yaş 43 30 Ağu 2009 #26 etkileyici bir hikaye, teşekkürler paylaşım için.
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 30 Ağu 2009 #27 Asıl olan, gerçek güzelliğin çok etkili bir şekilde anlatıldığı güzel bir hikaye paylaşım için teşekkürler Volkan .
Asıl olan, gerçek güzelliğin çok etkili bir şekilde anlatıldığı güzel bir hikaye paylaşım için teşekkürler Volkan .