Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım edin...!!! (proje hazırlamak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslimm

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar..

bn lise3 web-grafik tasarım öğrencisiym..grafik dersinden geçebilmem için bi proje hazırlamam gerekiyo .. ne yapacağımı tasarlayamıyorum.. grafik tasarımla yakından ilgilenen arkadaşlar varsa mesajlarını bekLiyorum...

Son düzenleme:

Benzer konular

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sakıncalı bir mesaj. Buradaki herkes grafik tasarımla ilgilenmiyor.Meslekleri zaten o. Forumun bi çıktısını al. Al sana proje :)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
konuyu neden yanlış yerde açtınız ki?
öncelikle ne yapmaya karar vermeniz gerek.
gerisi sonradan gelir.
tasarlamak istediğiniz konuya karar verin sonrası için yardımcı olmaya çalışırız.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Burada grafik tasarımla ilgisi olmayan kişi pek olmaz sanki...
Adı üstünde ödev, ödevinizi bizim yapmamiz yada fikir vermemizi istenemeniz doğru degil. Meslek hayatın boyunca kendi fikirlerin ve yetenegin sayesinde ayakta kalacak hayatini devam ettireceksin. Daha yolun başında pes etmiş olamazsın dimi? Msn adresini bile yazacak kadar çaresiz olacağına inanmak bile istemiyorum....

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Adı üstünde ödev, ödevinizi bizim yapmamiz yada fikir vermemizi istenemeniz doğru degil. Meslek hayatın boyunca kendi fikirlerin ve yetenegin sayesinde ayakta kalacak hayatini devam ettireceksin. Daha yolun başında pes etmiş olamazsın dimi? Msn adresini bile yazacak kadar çaresiz olacağına inanmak bile istemiyorum....

nüket katılıyorum dediklerine fakat.....?
emeklemeye çalışan bir bebek düşün,
ellerinden tutmak gerek.
bir adım...
sonra bir adım daha...
sonra bırakırsın ellerini...
hadi yürü bakalım.
işte yürümenin tadını aldıktan sonra yürümek yada emeklemek arkadaşın ellerinde.

Aslimm

🌱Yeni Üye🌱

Her insan yaratıcı olamaz bunuda siz kabul edin o halde..eğer bu kadar önem vermeseydim ve dediğiniz gibi çaresiz kalmasaydım bi fikir istemezdim..ayrıca ilgilenmeyecekseniz eleştirmek zorundada değilsiniz..!!!!

nüket katılıyorum dediklerine fakat.....?
emeklemeye çalışan bir bebek düşün,
ellerinden tutmak gerek.
bir adım...
sonra bir adım daha...
sonra bırakırsın ellerini...
hadi yürü bakalım.
işte yürümenin tadını aldıktan sonra yürümek yada emeklemek arkadaşın ellerinde.

TEŞEKKÜR EDERİM...

Aslında aklımda bir proje var ama nasıl yapacağım hakkında bilgi istiyorum aslında..Fakat foruma nasıl eklendiğini bilmediğim için msnimi verdim zaten..Lütfen yargılamadan önce dinleyin

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Aslimm, bir lise öğrencisi, eminimki ona uygun bir grafik eğitimi programı dahilinde. Ben o emeklerken doğru eller okulda onu tutuyor diye düşüyorum. Burası onun için henüz doğru yer değil...

Son düzenleme:

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İşte burda sorun başlıyor demektir. Yaratıcılık mesleğin temel kurallarından olmazsa olmazlarından. Düşün, tasarla ve yoruma aç böyle sorunun baş kaynağını yenebilirsin diye düşünüyorum.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Her insan yaratıcı olamaz bunuda siz kabul edin o halde..eğer bu kadar önem vermeseydim ve dediğiniz gibi çaresiz kalmasaydım bi fikir istemezdim..ayrıca ilgilenmeyecekseniz eleştirmek zorundada değilsiniz..!!!!

Bu mesleği yapmaya kararlı isen (bir tercih yapmışsın ve bölümün grafik) yaratıcı yönünün biraz açık olması gerekiyor. Eleştirilmek lütfen rahatsız etmesin.Çünkü bu aslında ilgi gösterdigim anlamı taşır. Yeniden düşün şimdi başaramak zamanı...

Aslında aklımda bir proje var ama nasıl yapacağım hakkında bilgi istiyorum aslında..Fakat foruma nasıl eklendiğini bilmediğim için msnimi verdim zaten..Lütfen yargılamadan önce dinleyin

Sen kendini düzgün ve doğru ifade edersen asla yanlış anlaşılmazsın. Forum kuralarını ve forum kullanımı okusaydın, benim bu söylemlerimle karşı karşıya kalmıyacaktın...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha önce bana bu şekilde isteklerle gelen bir çok üyeye verdiğim cevabı sizede vermek isterim.

Öğretmenin vermiş olduğu bir ödevi bile yapamayan bir öğrenciye yardım ederek onun okulu bitirmesine + not olarak "yardım" edersem ve siz o okuldan bu şekilde mezun olursanız mesleğime vereceğiniz zararı düşünemiyorum.

Ödev öğrenciye verilir. Araştırma yapar gözlemler ve sonra ödevi kendisi meydana getirir.

Ayrıca, forum kurallarını üye olurken okuduğunuzu üyeliğinizle onaylamış bulunuyorsunuz. Gözden kaçırdığınız maddeleri tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Aslimm

🌱Yeni Üye🌱
Ben burada hiç kimseye bana ödevimi yaparımsınız demedim lütfen siz okuyun bence yazdıklarımı. Ben sadece yapmak istediğim çalışmada hangi adımları atacağım hakkında neler yapsam daha iyi olur v.s şeyler hakkında bilgi almak için açtım bu konuyu. Fazlasıyla abartıldı bence

12portfolyomh8.jpg

bu linke benzer bir çalışma yapmak istemiştim

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Daha önce bana bu şekilde isteklerle gelen bir çok üyeye verdiğim cevabı sizede vermek isterim.

Öğretmenin vermiş olduğu bir ödevi bile yapamayan bir öğrenciye yardım ederek onun okulu bitirmesine + not olarak "yardım" edersem ve siz o okuldan bu şekilde mezun olursanız mesleğime vereceğiniz zararı düşünemiyorum.

Ödev öğrenciye verilir. Araştırma yapar gözlemler ve sonra ödevi kendisi meydana getirir.

Ayrıca, forum kurallarını üye olurken okuduğunuzu üyeliğinizle onaylamış bulunuyorsunuz. Gözden kaçırdığınız maddeleri tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Saygılar..

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
gazetelerde olurduya koskoca bir resim altında yorumsuz yazısı...
böyle bi anlatım yapmak istiyosan photoshop kullanmalısın.
ama böyle bir çalışma yapmak istiyorum derken ben bunu anladım.
çalışmanızın tarzı hakkında bi fikir beyan edebilirim ancak.

Aslimm

🌱Yeni Üye🌱
gazetelerde olurduya koskoca bir resim altında yorumsuz yazısı...
böyle bi anlatım yapmak istiyosan photoshop kullanmalısın.
ama böyle bir çalışma yapmak istiyorum derken ben bunu anladım.
çalışmanızın tarzı hakkında bi fikir beyan edebilirim ancak.

zaten bir tek photoshop kullanabilirim..

karanlık ve karmakarışık buğulu bir mekan..ve o resimdeki insan..sanki haykırıyormuş bunalmış havasında bişiler düşünmştm..tam ifade edemedm sorry

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
BEN BURDA HİÇ KİMSEYE BANA ÖDEVİMİ YAPARMISINIZ DEMEDİM LÜTFEN SİZ OKUYUN BENCE YAZDIKLARIMI.BEN SADECE YAPMAK İSTEDİĞİM ÇALIŞMADA HANGİ ADIMLARI ATACAĞIM HAKKINDA NELER YAPSAM DAHA İYİ OLUR V.S ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN AÇTIM BU KONUYU..FAZLASIYLA ABARTILDI BENCE

12portfolyomh8.jpg

BU LİNKE BENZER BİR ÇALIŞMA YAPMAK İSTEMŞTM

Eğer siz forum kurallarına riayet etmemekte ısrar ederseniz ben konuyu burada kesmek zorunda kalacağım!

Aslimm

🌱Yeni Üye🌱
ben kendimi ifade edemedim..ama asla rahatça sınıfı geçmeye çalışan bir öğrenci olduğumu kabul etmiyorum.siz değil ben kapatıyorum konuyu..

teşekkür ederim yinede ilgilenenlere

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ben kendimi ifade edemedim..ama asla rahatça sınıfı geçmeye çalışan bir öğrenci olduğumu kabul etmiyorum.siz değil ben kapatıyorum konuyu..

teşekkür ederim yinede ilgilenenlere

Kuralları kuduğunuz için ve bir daha kural ihlali yapmayacağınızı ifade olarak yukarıda yazmış olduğunuz mesaj için teşekür ederim.

bir tek siz ilgi gösterdiniz ve siz yanlış anlamadınız..

balık konusu iyi bir fikir

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...

Edit: Görüyorum ki hala kurallara aykırı haraket ediyorsunuz... Kurallara aykırı haraket ettiğiniz için forumdan uzaklaştırıldınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...