Neler yeni

yardım lütfeeenn (:

cananakar

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar merhaba photoshopu yenı kullanmaya basladım daha doğrusu başlayamadım :S kendı çapımda eğlenmek için uğrasmak ıstıyorum photoshopla ama bişi yapamıorum ne yazıkkı netten bakıorum arastırıorum ama uygulamada olmuyo . şöle sölim fotoğraflara rütuş yapamıorum :(( bu konuda yardımcı olabilicek varmı ?

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar merhaba photoshopu yenı kullanmaya basladım daha doğrusu başlayamadım :S kendı çapımda eğlenmek için uğrasmak ıstıyorum photoshopla ama bişi yapamıorum ne yazıkkı netten bakıorum arastırıorum ama uygulamada olmuyo . şöle sölim fotoğraflara rütuş yapamıorum :(( bu konuda yardımcı olabilicek varmı ?

photoshop makeup youtube da arama yaparsanız oldukça fazla kaynak bulabilirsiniz.

Örnek

https://www.youtube.com/watch?v=8P6wt-pRaUU

Kolay Gelsin

cananakar

🌱Yeni Üye🌱
ya çok teşekkur ederım ama sağ tıklayınca clone stamp fırcasını secemıorum orda hata verıo ne kadar yeteneksızım :(( bı yapamadım gıttı :(

cananakar

🌱Yeni Üye🌱
yama yapmaya çlştım elime yüzüme bulaştrdım :D diğer düzgün olan yerleride bozdum sanırım bana göre deil bu iş yaa :S

cananakar

🌱Yeni Üye🌱
doğru sölüosun ama gördüğü şeyi yapamazmı ınsan vıdeolarda ne kolay anlatıolar ama gel gör ki uygulamada okadar kolay deil bı kere yapsam kazara gerısı gelırde bunun daha basıt yontemı yokmu ?:)

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
doğru sölüosun ama gördüğü şeyi yapamazmı ınsan vıdeolarda ne kolay anlatıolar ama gel gör ki uygulamada okadar kolay deil bı kere yapsam kazara gerısı gelırde bunun daha basıt yontemı yokmu ?:)

En basit yöntemi bilen bir arkadaşına yaptırmak :)...

Şaka bir yana çok acele ediyorsun, daha çok zamana ihtiyacın var.

cananakar

🌱Yeni Üye🌱
hala yapamıorum yaa yamaylada olmuyo :S fırca turunu ve boyutunu secemıorum zaten hata verıo o pencere açılmıyo bende :((

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
hala yapamıorum yaa yamaylada olmuyo :S fırca turunu ve boyutunu secemıorum zaten hata verıo o pencere açılmıyo bende :((

Bunu yapabilmek için yamaya ihtiyacın yok ki.Healing Brush Tool ile de yapabilirsin.Atıyorum yüze rütuş yapıcaksan Healing Brush seçiliyken düzelteceğin yerin en yakın yerinden alt tuşuna basarak zemin al sorunlu bölgelerin üzerine tıklayarak bırak.