Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardım :(

Jodi

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar :)
Photoshop CS6 kullanıyorum. Küçük bir sorunla karşılaştım ve içinden çıkamıyorum. Açtığım hiçbir resmi çalışma alanında göremiyorum. "Gömülü Profil Uyuşmazlığı" uyarısı alıyorum resmi açarken. Resim Katmanlar'da görünüyor olmasına karşılık çalışma alanında sadece transparan ekran çıkıyor. Hangi resmi açarsam açayım sadece transparan ekranı görüyorum. Herhangi bir sorun yokken birden oldu :( Sanırım ayarlarda bir sorun var ama bir türlü bulamıyorum. Programı silip tekrar yükledim, bir çok şey denedim ama ne yazık ki sorunu bulamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler :)

s2mwz.jpg

Benzer konular

firatarbay

🌱Yeni Üye🌱
Forum içinde konuyu kişiselleştirmeden çözmenin yolu konuyu açık bir platformda paylaşmak ve çözüm üretmektir.
Kendinize göre özelden konuşmak görüşmek çöpçatanlık veya işgüzarlıktan başka bir davranış değildir.
Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve dahilinde davranınız!

Moderatör tarafında düzenlendi:

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar :)
Photoshop CS6 kullanıyorum. Küçük bir sorunla karşılaştım ve içinden çıkamıyorum. Açtığım hiçbir resmi çalışma alanında göremiyorum. "Gömülü Profil Uyuşmazlığı" uyarısı alıyorum resmi açarken. Resim Katmanlar'da görünüyor olmasına karşılık çalışma alanında sadece transparan ekran çıkıyor. Hangi resmi açarsam açayım sadece transparan ekranı görüyorum. Herhangi bir sorun yokken birden oldu :( Sanırım ayarlarda bir sorun var ama bir türlü bulamıyorum. Programı silip tekrar yükledim, bir çok şey denedim ama ne yazık ki sorunu bulamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler :)

s2mwz.jpg

Bu yardımcı olabilir.

Önce Edit->Color Settings'e girin

yDKDnan.jpg

Daha sonra işaretli bölgedeki tüm tickleri kaldırın. Sorununuz çözülür :)

ch6s5vh.jpg