Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yardımcı Grafiker

novalesss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;
Aciilen yardımcı veya stajyer grafiker olarak çalışabileceğim işyeri arıyorum!..
Bu işi gerçekten yapmak istiyorum, teknik bilgilerimi geliştirip, iş deneyimi kazanmak adına elimden gelen gayreti gösteririm, şuan tek sorunum iş tecrübesi kazanacağım düzenli çalışabileceğim bir çalışma ortamı bulamamak.

17,02,1986 Siirt doğumluyum
Sigara kullanmıyorum, Açıköğretim Lise devam ediyorum
Bilge Adam Bilgi Teknolojileri 'nden Grafik Tasarım Eğitimi aldım Adobe ıllustrator, Photoshop, Photoimpact orta derece, İndesign, Corel, Freehand, Flash başlangıç seviyesindeyim.
ilgilenenler mail adresimden bana ulaşabilirler
şimdiden teşekkürler...
inci_esma@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

zekisoysal55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üsküdar Ajans için - hasan.dede(et)gafa.com.tr CV'ni gönderebilir misin?

novalesss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ZekiSoysal55 Merhaba,
Cv mi adresinize yolladım.

novalesss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba;
Bilge Adam Bilgi Teknolojileri 'nden Grafik Tasarım Eğitimi aldım Adobe
ıllustrator iyi, photoshop, freehand orta derece, indesign, flash
başlangıç seviyesindeyim, internet teknolojileri şirketinde staj yaptım,
matbaa tecrübem vardır,yardımcı grafiker olarak iş arıyorum, portfolyom talep edildiğinde gönderilecektir.

Mecidiyeköy'de ikamet ediyorum
17,02,1986 Siirt doğumluyum
Sigara kullanmıyorum.

heparin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Mecidiyeköy'de sınavlara hazırlık yayınları yapan firmamız için flash animasyon yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Şayet 2 sene içerisinde flash noktasında kendinizi geliştirdi, flasha muhtedir iseniz lütfen mail atınız.

a.zeyrek@eksenyayinlari.com

mertnalan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ıyı gunler atasehırde bulunan reklam ajansımıza yetıstırlmek uzere grafıker takım arkdasları aramaktayız ılgılenırsenız cv'nızı mert@goldenkeyajans.com adresıne gondermenızı rıca edıoruz 0532 495 37 51 numaralı telefondanda ulasabıırsınız

arenatek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazılım Şirketimiz için broşür, poster, infografik ve bilgi formu tasarımı yapacak stajer arıyoruz. Perfomansa göre maaş artırımı ve iş imkanı sunulacaktır. ilgileniyorsanız yuespi.com@gmail.com adresine CV'nizi ve porfolyonuzu göndermenizi rica ediyoruz.

arkap

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.asistbuy.com.tr
AsistBuy adlı E-ticaret sitemizde görev alacak,
CSS3, HTML5 ve tercihen JQuery, Java Script, Adobe Photoshop bilen
Junior Developer geliştiriciler arıyoruz.

Kendine güvenen, takım çalışmasına uyumlu arkadaşları aramızda görmek istiyoruz.

Saygılar

Cenk Güven
Asist İç ve Dış Ticaret A.Ş.
M : + 90 532 283 3189
T : + 90 216 527 2620
F : + 90 216 527 2630
E : arkap@asist.com.tr

aisa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bağcılarda matbaa sektöründe hizmet vermekteyiz yetiştirmek üzre grafiker arıyoruz. İlanınız güncelse bizimle irtibata geçebilirsiniz.