Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yazı tipi

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhablar arkdaşalar ben photshopa çok yeniyim bir sroum olucaktı kendime bir yazı oluşturmak istiyorum grayscale nerede acaba sanırsam bu yazı tipi oluşturmamızı sağlıyormuş ben kendim hazırlamak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım Grayscale resim modudur..
Yazı oluşturmaktan kastınızı pek anlayamasamda önereceğim şey.. Forumdaki Photoshop ile ilgili bölümleri incelemek olucak..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yazı yazmak için... ilk önce yeni dokuman açmalısınız... mesela 800*500 pc kadar... daha zonra 'T' tuşu basmalısınız ya da araç paletinde (solda olan) Text Type üzerine tıkladıktan sonra çalışma alanı geldığınız maus üzerine tek tık, yazı yazabilirsiniz....

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim demek istediğim hazır yazı tiplerini kullanmak istemiyorum kendim oluşturmak istiyorum onu yapabilirmiyim?

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir de arkadaşlar nasıl kestiğim bir resmin büyütebilirim ve ya küçültebilirim?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bir de arkadaşlar nasıl kestiğim bir resmin büyütebilirim ve ya küçültebilirim?

Forum içersinde bu konuda bilgi bulabilirsiniz.... konu açmadan önce arama yapınız...

Kendi Font / yazı tipi oluşturmak için Photoshop değil... başka programlar kullanılıyor şimdi hangi program olduğuna söylemeye zorlanıyorum....

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim arkadaşım acnak şu resmi büyütmeyi küçültmeyi söylermisiniz lütfen

cleaner80

🌱Yeni Üye🌱
resim büyültme ve küçültmenin farklı yolları vardır. Ayrıca resim büyütmek gibi bir fonksiyon varsada piksellerde bozulma meydana gelir ve resim bişeye benzemez. Resim küçültme araçları web de mevcut.

Photoshop kullanıyo isen resimi açtıktan sonra menüden image sekmesine tıkla ordan image resize sekmesine tıkla açılan menüden boyutları istediğin gibi değiştir ve kaydet bukadar.