Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazılım Hocası Logo Çalışması

aspendos42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınızı ve Görüşlerinizi Lütfen İhmal Etmeyiniz. Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum..
yazlmhocas.jpg

yazlmhocascopy2.jpg

selant

🌱Yeni Üye🌱
tasarımlar hoş olmuş, alttaki tasarım biraz komplike kaçıyor, yani ne yazdığını anlayabilmek için durup üzerinde biraz düşünüyorsunuz. bu sebeple ehven değil bence. ilk tasarım ise daha sade ve şık olmuş. imkan varsa 1-2 alternatif daha çalışılmalı bence. başarılar.

akkaya1606

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nedense ben orayı azılım ocası diye okuyorum...

aspendos42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarımlar hoş olmuş, alttaki tasarım biraz komplike kaçıyor, yani ne yazdığını anlayabilmek için durup üzerinde biraz düşünüyorsunuz. bu sebeple ehven değil bence. ilk tasarım ise daha sade ve şık olmuş. imkan varsa 1-2 alternatif daha çalışılmalı bence. başarılar.

teşekkür ederim yorumun için..dediğiniz gibi alttaki tasarım tam anlamıyla oturmadı.. bende ilk tasarıma ikinci tasarımın amblemini yerleştirdim çok sade ve şık oldu seçilende o oldu ..tekrar teşekkürler..

aspendos42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nedense ben orayı azılım ocası diye okuyorum...

önemli değil azılım ocası olarak bi anlam teşkil etmiyor ;) beynin tamamlama özelliği olduğu için psikolojik olarak baştaki Y ve H harfleri yerini buluyor.. sizede teşekkür ederim yorumunuz için ...