Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en son indirilen iile en çok indirilen programları biraz daha keskin hatlarla ayırırsan iyi olur,çünkü sitede aşağıdan yukarıya doğru indikçe işler biraz karışıyo gözün ilgi alanı dağııyor,uzun soluklu bir site olucaksa logonu iyileştirmeye bak logon akılda kalıcı değil,,diğer herşey güzel tasarım olarak...
Birincisi içeriği tamindir.com dan alıyoruz diye kesin bir kanı yok. Siteye eklemek istediğim bir programa en iyi nereden ulaşılabiliyorsa oranın dosyasını kullanırım tamindire ait de en fazla 1 yada 2 dosya olması lazım, bunu neden sorun ettiğinizi anlamış değilim..
İkincisi içerikten ziyade tasarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
sorun etmedim zaten sadece fikir verdim. kalıcı olmak istiyorsanız anlamında... Yarın öbürgün o siteler kapandığı zaman bütün linklerinizi yenilemek durumda kalmayın diye...
Genel olarak iyi elinize sağlık.Arkadaşımızın dediği gibi logo biraz küçük search bar ı sağ tarafa alıp logoyu biraz büyütüp daha renkli bir logo kullan derim.