Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yazılım indirme sitem

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
Tasarım hakkındaki yorumlarınız bekliyorum. Şimdiden yorumlayacak olan arkadaşlara teşekkürler.

26721602.png

53437708.png

49015945.png

98089239.png

50159798.png

83748056.png

21016894.png

Son düzenleme:

arapaho

🌱Yeni Üye🌱
en son indirilen iile en çok indirilen programları biraz daha keskin hatlarla ayırırsan iyi olur,çünkü sitede aşağıdan yukarıya doğru indikçe işler biraz karışıyo gözün ilgi alanı dağııyor,uzun soluklu bir site olucaksa logonu iyileştirmeye bak logon akılda kalıcı değil,,diğer herşey güzel tasarım olarak...

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Şuan depo olarak tamindiri kullanıyor sanırım. Bence direk kendi programın orjinal sitesinden link ver...

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
Şuan depo olarak tamindiri kullanıyor sanırım. Bence direk kendi programın orjinal sitesinden link ver...

Birincisi içeriği tamindir.com dan alıyoruz diye kesin bir kanı yok. Siteye eklemek istediğim bir programa en iyi nereden ulaşılabiliyorsa oranın dosyasını kullanırım tamindire ait de en fazla 1 yada 2 dosya olması lazım, bunu neden sorun ettiğinizi anlamış değilim..

İkincisi içerikten ziyade tasarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
sorun etmedim zaten :) sadece fikir verdim. kalıcı olmak istiyorsanız anlamında... Yarın öbürgün o siteler kapandığı zaman bütün linklerinizi yenilemek durumda kalmayın diye...

ensargk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buradanindir.net
hocam söylediğim gibi tamindir gibi sitelere bağlı pek dosya yok. Yinede uyarı için teşekkürler

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Genel olarak iyi elinize sağlık.Arkadaşımızın dediği gibi logo biraz küçük search bar ı sağ tarafa alıp logoyu biraz büyütüp daha renkli bir logo kullan derim.