Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni çizimlerim

Benzer konular

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
atın boynunda bi oran orantısızlık söz konusu ama onun dışındakiler gayet başarılı gölgelemeleri düzeltmişsin eline sağlık ;)

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim:) yeleleri beyazdı yani görünümü pek veremedim belki ondanda öyle görünebilir die düşünüyorum..

foreman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
foruma yeni üye oldum ve ilk mesajım size harika çalışmalar tebrikler fakat orantılarda rahatsız eden birşeyler var

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
sorun yelelerde değil bağ ve boynun birleşiminde
ayrıca baş biraz büyük olmuş gibi göze batıyor
Majestic'in dediği gibi gölgelerin iyiye gidiyor
çiviyi tutan elde bi zorlanma sezdim pek iyi olmamış
aynı sorun üstte kalemi tutan elde var(maket bıçaklı olan)
genede söylemem lazım eleştirmek için değilde öylesine bakıyo olsam at dışında hepsini beğenirdim
eline sağlık

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben objeleri beğendim;) diğerlerinde çok sorun var özellikle ellerde kemik yapılarında... atında hakkaten kafası gövdesine göre büyük olmuş kafadan sonra küçülmeye başlamış, kafa, gövde, kalça olarak 3 ayrı parça gibi duruyo.. yani bütünlük yok yukardada yazan arkadaşlarımında dediği gibi buda orantıdan kaynaklanıyo.. ama obje çalışmaları gerçekten iyi olmuş:peace1: çizgilerini yumuşatmanda fayda var diye düşünüyorum.. eline sağlık başarılar:)

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
atlar dışında diğer çalışmaların gayet başarılı, çalışmalarının, paylaşımlarının ve başarılarının devamını dilerim...

ressam1071

🌱Yeni Üye🌱
slm tekrardan..
ceren hanım emeğinize saygısızlık etmek istemem ve hep şunu derim resim ve şiirin ne okulu nede öğretmeni vardır ama yorumada açık olmak gerek sevgili ceren orantıların çok bozuk bir tek at değil el çalışmalarındada çok eksiğin var.. ama senin bu işi yapacağından ümitliyim çünkü sende o ışık var benden size bir tavsiye çizgisel akıcılığı ve öncelikle karikatür çalışmasına önem verim zamanla portre ve figürlere geçin ve faydasını göreceksiniz...
Ressam ve Şair: yılmaz başaran

zaptik

🌱Yeni Üye🌱
Oran orantılara dikkat çivi tutan baş parmak olmamış yinede emeğine sağlık:)

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm tekrardan..
ceren hanım emeğinize saygısızlık etmek istemem ve hep şunu derim resim ve şiirin ne okulu nede öğretmeni vardır ama yorumada açık olmak gerek sevgili ceren orantıların çok bozuk bir tek at değil el çalışmalarındada çok eksiğin var.. ama senin bu işi yapacağından ümitliyim çünkü sende o ışık var benden size bir tavsiye çizgisel akıcılığı ve öncelikle karikatür çalışmasına önem verim zamanla portre ve figürlere geçin ve faydasını göreceksiniz...
Ressam ve Şair: yılmaz başaran

eleştirilere açığım helde eleştirilerden sonra beni aydınlatan insanlara teşekkür ederim şimdişöyle bi olay var biliyorum oran orantı bozuk fakat nasıl düzeltceğimibilmiyorum sınavada sayılı gün kaldı....:(

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
insan vücudunda ölçülendirme kanonlarla yapılıyor bi araştırın

suskun_ressam

🌱Yeni Üye🌱
evet bence resimler çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama oransal bi bozukluk var. herkesin dediği gibi atın kafası gövdesine göre biraz büyük olmuş. bir ressam olarak bakarsak hata çok var ama bir halk gözü ile bakarsak hepsi güzell olmuş:) başarılarının devamını dilerim.. bu arada eylülde yetenek sınavım var dua ederseniz sevinirim :) kandiliniz mübarek olsun..

berdushgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık gayet güzel ama gölgelemeyi biraz abartmışsın sanırım atı arka plana atmış....

dostyol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harika calismalarin var ...
devam et birakma - sonunda kalemden cikan isigi bulacaksin

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sınavı kazanamadım yalnız bu çalışma yetersiz demekki:(bu yıl tekraradan hazırlancam

asu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ceren çok iyi çizgin var ama, doğru v e rahat da olmak zorunda. ellerde kasılıp kalmışsın. çizgide rahatlık çok önemli. allah bilir sınavda da çok kasmışsındır. çok çizip çok çalışarak rahatlayabilirsin.