yeni karakterler geldi... Meraklısına :)
lisiaa 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 391 Tepkime puanı 22 15 Haz 2011 #2 harika olmuşlar seni gerçekten çok çok tebrik ediyorum
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 15 Haz 2011 #3 lisiaa' Alıntı: harika olmuşlar seni gerçekten çok çok tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim... Daha önce de yayınlamış olduğum çizimlerim mevcut... profilimden ulaşarak onlara da bakabilirsin...
lisiaa' Alıntı: harika olmuşlar seni gerçekten çok çok tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim... Daha önce de yayınlamış olduğum çizimlerim mevcut... profilimden ulaşarak onlara da bakabilirsin...
E emr357 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 May 2010 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 16 Tem 2011 #4 melek bı avuc toprak gonderırmısın lutfen bana
sero swordson ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Tem 2011 Mesajlar 139 Tepkime puanı 2 19 Tem 2011 #5 lütfen kabalık gibi algılamayın: ilginç, ama güzel değil. program kullanırsanız accayip güzel olabilir ama...
lütfen kabalık gibi algılamayın: ilginç, ama güzel değil. program kullanırsanız accayip güzel olabilir ama...
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 19 Tem 2011 #6 sero swordson' Alıntı: lütfen kabalık gibi algılamayın: ilginç, ama güzel değil. program kullanırsanız accayip güzel olabilir ama... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum. Çizimler çok çok başarılı ama korku filmi gibi
sero swordson' Alıntı: lütfen kabalık gibi algılamayın: ilginç, ama güzel değil. program kullanırsanız accayip güzel olabilir ama... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum. Çizimler çok çok başarılı ama korku filmi gibi
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 21 Tem 2011 #7 arixira' Alıntı: katılıyorum. Çizimler çok çok başarılı ama korku filmi gibi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim yorumun... demek ki amacına ulaşan çizimler yapabiliyorum...
arixira' Alıntı: katılıyorum. Çizimler çok çok başarılı ama korku filmi gibi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim yorumun... demek ki amacına ulaşan çizimler yapabiliyorum...
Özlem BAYIR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ara 2007 Mesajlar 538 Tepkime puanı 17 22 Tem 2011 #8 kabus gibi hepsi
K kalitedizayn 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Tem 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 28 Tem 2011 #9 Çizimler gerçekten güzel.Ama bunları çizerken nasıl bir psikoloji içindeydin merak ediyorum açıkçası
k0nya 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 28 Tem 2011 #10 çok başarılı benimde böyle kendime göre çizimlerimlerim var karakalem ile bunlarda çok başarılı tebrikler .
çok başarılı benimde böyle kendime göre çizimlerimlerim var karakalem ile bunlarda çok başarılı tebrikler .
niLqün.672 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 1,189 Tepkime puanı 39 28 Tem 2011 #11 Programda etüt edersende iyi olabilir ama bu haliylede çok sevdim ben eline sağlık
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 28 Tem 2011 #12 Özlem BAYIR' Alıntı: kabus gibi hepsi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 28 Tem 2011 #13 niLqün.672' Alıntı: Programda etüt edersende iyi olabilir ama bu haliylede çok sevdim ben eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
niLqün.672' Alıntı: Programda etüt edersende iyi olabilir ama bu haliylede çok sevdim ben eline sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 28 Tem 2011 #14 kalitedizayn' Alıntı: Çizimler gerçekten güzel.Ama bunları çizerken nasıl bir psikoloji içindeydin merak ediyorum açıkçası Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Her zaman aynı psikolojideyim... DİKKAT!
kalitedizayn' Alıntı: Çizimler gerçekten güzel.Ama bunları çizerken nasıl bir psikoloji içindeydin merak ediyorum açıkçası Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Her zaman aynı psikolojideyim... DİKKAT!
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 28 Tem 2011 #15 k0nya' Alıntı: çok başarılı benimde böyle kendime göre çizimlerimlerim var karakalem ile bunlarda çok başarılı tebrikler . Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Şuan bakamadım ama sitede varsa çalışmaların bakacağım ben de....
k0nya' Alıntı: çok başarılı benimde böyle kendime göre çizimlerimlerim var karakalem ile bunlarda çok başarılı tebrikler . Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Şuan bakamadım ama sitede varsa çalışmaların bakacağım ben de....
k0nya 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Eki 2010 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 29 Tem 2011 #16 Suan sitede yok ancak Bir kaç örnek gösteriyim . Sizinkiler kadar iyi değil hobi olarak bir takıntı bende
Suan sitede yok ancak Bir kaç örnek gösteriyim . Sizinkiler kadar iyi değil hobi olarak bir takıntı bende
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 30 Tem 2011 #17 k0nya' Alıntı: Suan sitede yok ancak Bir kaç örnek gösteriyim . Sizinkiler kadar iyi değil hobi olarak bir takıntı bende Genişletmek için tıkla ... bunlar da güzel ya... Ben beğendim.. üstünde oynayıp daha belirgin hale getirilse güzel karakter olur...
k0nya' Alıntı: Suan sitede yok ancak Bir kaç örnek gösteriyim . Sizinkiler kadar iyi değil hobi olarak bir takıntı bende Genişletmek için tıkla ... bunlar da güzel ya... Ben beğendim.. üstünde oynayıp daha belirgin hale getirilse güzel karakter olur...
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 11 Nis 2013 #18 en son mesaj 2 sene önce gelmiş... Uzun zamandan beri girmemiştim ben de...