Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yetiştirilmek Üzere Grafiker / Beşiktaş - İstanbul

asli37

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek Üzere Grafiker / Beşiktaş

Program/Seviye: Freehand ve Photoshop konusunda temeli olması yeterli

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Bekar

İşle ilgili açıklama: Yetiştirilmek üzere,
Beşiktaş'a ulaşım sorunu olmayan
Grafikerlik konusunda kariyer yapmak isteyen ve programları öğrenme konusunda hevesli
Yeni mezun (lise, önlisans tercih sebebi olabilir)
çalışma arkadaşı arıyoruz.
Başvuracak adayların resimli cvlerini göndermeleri rica olunur. Resimsiz cvler ve site içinden gönderilen mesajlar dikkate alınmayacaktır.

E-posta: asli@profika.com.tr

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

budaktugce

🌱Yeni Üye🌱
Tavsiyem bu ilana başvuracak olanların temizlik, bulaşık ve kuryeliği de bilmeleri. Boşuna bayan aramıyorlar. Gittim 4 gün çalıştım. 4 gün sonunda müdürleri gelince bulaşığa ve ofis işlerini dönüşümlü olarak yapılmasını istedi. Halbuki baştan böyle konuşulmamıştı. Üsküdar'dan gidip mal alma, Üsküdar'a mal götürme gibi işleri de var. Size kolay gelsin..

Farqin83

🌱Yeni Üye🌱
Tavsiyem bu ilana başvuracak olanların temizlik, bulaşık ve kuryeliği de bilmeleri. Boşuna bayan aramıyorlar. Gittim 4 gün çalıştım. 4 gün sonunda müdürleri gelince bulaşığa ve ofis işlerini dönüşümlü olarak yapılmasını istedi. Halbuki baştan böyle konuşulmamıştı. Üsküdar'dan gidip mal alma, Üsküdar'a mal götürme gibi işleri de var. Size kolay gelsin..

Bazı iş yerleri kendilerine el ayak olacak elam yetiştiriyor artık.
İnsafsızlık bu yahu.
sanada geçmiş olsun arkadaşım

loveeeee

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yanlışlıkla fotoğrafı kaydettim. saç rengini eski hale getiremiyorum ne yapmalıyım yada yapılacak bişey var mı ???

Pandoraa

🌱Yeni Üye🌱

Hayır birde neden resimsiz Cvler degerlendirilmiyor ki top modelmi arıyorlarmış. İşin ayrıntısına gireceğinize illede resmi olsun gibi saçma sapan bir not düşülmüş. Diyece pek birşey yok çok üzücü. Ve geçmiş olsun.

Farqin83

🌱Yeni Üye🌱
Hayır birde neden resimsiz Cvler degerlendirilmiyor ki top modelmi arıyorlarmış. İşin ayrıntısına gireceğinize illede resmi olsun gibi saçma sapan bir not düşülmüş. Diyece pek birşey yok çok üzücü. Ve geçmiş olsun.

sana katılıyorum, iş yapmaktan, işi bilmekten, iş öğretmekten çok Fiziki görsel'e daha çok önem veriyorlar:) Daha nelerle karşılaşıcaz kim bilir.

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
boş zamanlar da yapmak olabilir ama bunu bi görev olarak advetmek biraz kötü.. Ancak ben çalıştığım firmada yardım ederim alır elime süpürürüm ama patronum olan arkadaşım benden daha fazla süpürür... Temizlik işlerine bakan elemanımız ayrıldıda :D..

Ama şu var işe başlayan kişi çırak niteliğindeyse yapar ve yapmalıdır.

Ama sadece bayan aramalarından belliki bilgiden önce fizik önemli.

budaktugce

🌱Yeni Üye🌱
İşe girişte temizlik ve kuryelik işleri konuşulmadıysa böyle bir şey olamaz. Temizlikçi ayrılırsa tabi ki gelene kadar yapılır. Office boyları var ama bu işlerden mevcut anca sigara içiyor başvuracak olanları uyarıyorum sadece gittim gördüm olay bu.

Pandoraa

🌱Yeni Üye🌱
boş zamanlar da yapmak olabilir ama bunu bi görev olarak advetmek biraz kötü.. Ancak ben çalıştığım firmada yardım ederim alır elime süpürürüm ama patronum olan arkadaşım benden daha fazla süpürür... Temizlik işlerine bakan elemanımız ayrıldıda :D..

Ama şu var işe başlayan kişi çırak niteliğindeyse yapar ve yapmalıdır.

Ama sadece bayan aramalarından belliki bilgiden önce fizik önemli.

Burda anlatılmak istenen temizlik yapmaktan üşenen bir insan değil. Çırak diyorsunuz ama tornacı çıragı değil sonucta. Fotograf tarar, fotokopi çeker, Fax çeker bunlardır çıraklık işleri ayrıca çırak denen tabirde yerine tam uymamış stajyer deniyor genelde. Ve yapmak zorunda değil. Siz içinizden gelerek yapıyormuşsunuz ne güzel ama burdaki durum biraz farklı.

Rhapsody34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Burda anlatılmak istenen temizlik yapmaktan üşenen bir insan değil. Çırak diyorsunuz ama tornacı çıragı değil sonucta. Fotograf tarar, fotokopi çeker, Fax çeker bunlardır çıraklık işleri ayrıca çırak denen tabirde yerine tam uymamış stajyer deniyor genelde. Ve yapmak zorunda değil. Siz içinizden gelerek yapıyormuşsunuz ne güzel ama burdaki durum biraz farklı.

Benim anlatmak istediğim buydu Stajer arıyorsan gerekeni yapmalısın kalifiye eleman yetiştirmek için stajer alınır.. İşi öğretmeli ne kadar iyi öğretirse kendisine yatırım yapmış olur.. Stajer grafiker arayıpda Mx bilgisayar kullanan yerleride gördüm maalesef Sıkıntıyı paylaşıyorum başıma geldiği için..
Biz erkek yardımcılara çırak deriz atölyede yetiştirmek için kaynaktır montaj dır ağır işlerdir ve çok dikkat etmelidir.. O yüzden işe temizlik ve getir götürle başlar :)

Pandoraa

🌱Yeni Üye🌱
Benim anlatmak istediğim buydu Stajer arıyorsan gerekeni yapmalısın kalifiye eleman yetiştirmek için stajer alınır.. İşi öğretmeli ne kadar iyi öğretirse kendisine yatırım yapmış olur.. Stajer grafiker arayıpda Mx bilgisayar kullanan yerleride gördüm maalesef Sıkıntıyı paylaşıyorum başıma geldiği için..
Biz erkek yardımcılara çırak deriz atölyede yetiştirmek için kaynaktır montaj dır ağır işlerdir ve çok dikkat etmelidir.. O yüzden işe temizlik ve getir götürle başlar :)

İşte arkadaş stajyer grafiker olduğu için dedim. Sonuçta çalıştığı yer bir atolyede değil bir reklam ajansında. İstanbul çok küçük şirket adını böyle şeylerle duyurmak ne kadar kötü.

SEYDUNA21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Her zaman olmasada ilk çalıştığım yerde bende yaptım, çayda verdim bardakta yıkadım; ama çok sag olsunlar işide bana öğrettiler, karşılığını aldım. Ufak tefek işler olabilir ama hizmetcilik yapacak akdar değil ve böyle stajyer diye alıp hizmetci niyetine iş yaptıran bir sürü yer var.
Allah yardımcımız olsun ve duyarlı çalıima arkadaşları, patronlarla çalışmayı nasip etsin :D:D