Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınıza ihtiyacım var

serdalsahin61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
Yerel bir gazetenin spor sayfasında kullanılacak bir tasarım yapmaya çalışıyorum. Daha önce yaptığım bir örneği logo bölümüne yüklemiştim ancak yaptığımın logo olmadığını düşünerek buranın daha uygun olacağını düşündüm...

Nasıl olmuş?

(Bu arada yorumlarınızı yaparken ilk kez bu tarz bişey yapmaya çalışan biri olduğumu unutmazsanız sevinirim)

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
o harfinin tasarımı bence çok güzel ama kendi tasarımını biraz daha renklendirebilirsin

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
günebakış, logosunu mu değiştiriyor... sevindim... güzel logo emeğine sağlık ama biliyorsun bordo-mavi renkler bu şehirde çok seviliyor kırmızıyı koyu bordo yaparsan daha çekici olur gibi. ::))) bu arada elemana ihtiyaç var mı:))))))))

emeğine sağlık ... :)

nirvanabest

🌱Yeni Üye🌱
Bence de o pota imajýný çýkar spor deyince akla malum FUTBOL geliyorrrr :) Eline saðlýk güzel olmuþ ayrýca....

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
genel olarak hoş görünüyor fakat s harfini biraz daha çalış bence r uyumlu fakat s bozuyor logoyu. Potaya gelince futbol topuyla karmaşa içine girmiş birde biz potadan basket topu atarız ama siz farklı galiba :)

serdalsahin61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
Ortak görüş Futbol topunun potadan geçmeyeceği.... Ancak ben spor deyince sadece futbol akla gelmesin diye basketboldan da bi sembol olsun istedim... Yani futbolla Basketbolu karıştırmaya çalıştım...
Olmamış mı? :(

genel olarak hoş görünüyor fakat s harfini biraz daha çalış bence r uyumlu fakat s bozuyor logoyu. Potaya gelince futbol topuyla karmaşa içine girmiş birde biz potadan basket topu atarız ama siz farklı galiba :)

S harfi benim de gözümü gıcıkladı. Haklısın biraz daha üzerinde çalışmalıyım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Espri güzel ama üzerinde daha çok çalışmalısın, S nin kuyruğu ve R olmamış, Ya S'yide R gibi dişi zeminden oluşturmalı, yada R'nin kuyruğu ile S yi birleştirmelisin. Benim nacizane fikrim... Dengesiz olmuş böyle.

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
gecesintisi.deviantart.com
Espri güzel ama üzerinde daha çok çalışmalısın, S nin kuyruğu ve R olmamış, Ya S'yide R gibi dişi zeminden oluşturmalı, yada R'nin kuyruğu ile S yi birleştirmelisin. Benim nacizane fikrim... Dengesiz olmuş böyle.

Arkadaşa katılıyorum ve bir şey daha eklemek istiyorum, "o" harfinin iç boşluğuna tam mı denk geliyor futbol topu? çünkü P O ve R harflerinin kalınlıkları çok tutarsız gözüküyor...

sanderas

🌱Yeni Üye🌱
ya kardeş takma sen gayet çok hoş.başarıların devamını dilerim.:)

agmreklam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.agmrekLam.com
s çalışılmalı direk göze batan bir çizgisel hata gibi duruyor çalışmayı acemileştiriyor , senin kıvrımı güne bakışıda ortalanmamış gibi gösteriyor birde diğer branşlarıda göstermek istiyorsan potayı p de kullanabilirsin eline sağlık