Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yunus Emre Web Sitesi / Flash İntro(Giriş)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında flash web sitesi, fakat boyutları büyük oldugundan, burada upload edip yayımlayamıyorum.Sadece;
Uluslararası bir proje için yaptıgım flash intro çalışması...Illustratorde çizilip, flashta hareketlendirilmiştir...Tamamı vektörel çizimdir...Çizime katkısından dolayı fairylike' a teşekkür ederim :)

Siyah renksizliğin rengidir, tevhidi temsil eder, bütün renkleri içinde barındırır.Kırmızı Baş semazen dir.Kırmızı renk allaha kavuşmayı temsil eder.Bilindiği gibi güneş batarken de doğarken de gökyüzü kırmızı bir renk alır. İşte şeyh postunun kırmızı rengi maddi dünyadan batışı, mânevi dünyaya doğuşu temsil eder.

Çalışma süresi: Çizim hareketlendirme yaklaşık 1 hafta...
Dip not: Sesi açınız.

Son düzenleme:

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş bir çalışma olmuş Canım..Ellerine/ellerinize sağlık..Dönme olayı çok başarılı bencee..
Müzik eklentisi ile çok keyifli bir hale geliyor..:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle eline sağlık canım. Fakat kafama takılan şey neden semazenlerin arka fonu çok koyu renk ?

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekteh çok keyifli bir çalışma olmuş emeğinize sağlık..keşke siyah semazenler biraz daha ön plana çıksaydı..

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Elinize sağlık Deniz'cim. Camii sanırım yapım aşamasında? Üst bölümü bitmemiş gibi duruyor. Renklendirme olayında sıkıntı var bence. Semazenler siyah ve beyaz elbise giyerler. Kırmızı elbise giymezler. Alim kişi siyah, semazenler beyaz giyer diye biliyorum... Çalışma olarak ele alındığında gayet başarılı. Tebrikler ve iyi notlar. :)

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık Denizim.
Yunus'un söylediklerine katılıyorum. Siyah semazenler görünmüyor. Beyaz olsaydı daha iyi olurdu.

Durmak yok çalışmaya devam =)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Baş semazenin dönme hız çok fazla gibi geldi, birde Yunus PARLAR'în da söylediği gibi Camii Eksik gibi duruyor, eline sağlık güzel çalışma

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş bir çalışma olmuş Canım..Ellerine/ellerinize sağlık..Dönme olayı çok başarılı bencee..
Müzik eklentisi ile çok keyifli bir hale geliyor..:)

Çok teşekkürler canım :)

Öncelikle eline sağlık canım. Fakat kafama takılan şey neden semazenlerin arka fonu çok koyu renk ?

Teşekkürler ablacım...Aslında bende zeminin açık renk olmasından yanaydım, fakat semazenlerde kullandıgım renk seçimi ve camii deki renk dolasıyla onlara yakın koyu pastel renk daha uygun oldu ;)

gerçekteh çok keyifli bir çalışma olmuş emeğinize sağlık..keşke siyah semazenler biraz daha ön plana çıksaydı..

Daire alan içersinde, çevresel bir görünüm oluşturmak için siyah semazenleri küçük yapmak zorundaydım...yoksa hepsi düz bir alanda dönüyormuş gibi gözüküyordu.Bakıldıgında uzaktaki cisimler yakındakilere oranla daha küçük görünür ;)

Yorumunuz için teşekkürler.

Elinize sağlık Deniz'cim. Camii sanırım yapım aşamasında? Üst bölümü bitmemiş gibi duruyor. Renklendirme olayında sıkıntı var bence. Semazenler siyah ve beyaz elbise giyerler. Kırmızı elbise giymezler. Alim kişi siyah, semazenler beyaz giyer diye biliyorum... Çalışma olarak ele alındığında gayet başarılı. Tebrikler ve iyi notlar. :)

Caminin minaresi aslında vektörel halinde var ama flasha atarken arkada kalmış :D Düzeltiyorum hemen :) Evet ama uzun araştırma sonucu bu renkleri setim yunuscum...sanırım açıklamamı okumadın ;:)

Çok teşekkürler yorumun için Yunus' cum :)

Siyah renksizliğin rengidir, tevhidi temsil eder, bütün renkleri içinde barındırır.Kırmızı Baş semazen dir.Kırmızı renk allaha kavuşmayı temsil eder.Bilindiği gibi güneş batarken de doğarken de gökyüzü kırmızı bir renk alır. İşte şeyh postunun kırmızı rengi maddi dünyadan batışı, mânevi dünyaya doğuşu temsil eder.

denizcim çooook güzel olmuş emeklerine değmiş tebrik ederim:)

Teşekkürler aslı abla...seninde katkın büyük, tekrar teşekkür ederim :)

Emeğine sağlık Denizim.
Yunus'un söylediklerine katılıyorum. Siyah semazenler görünmüyor. Beyaz olsaydı daha iyi olurdu.

Durmak yok çalışmaya devam =)

Yunus' a açıklamayı yaptım sanırım tekrar açıklamaya gerek yok :)
Teşekkürler Gülsüm' cüm :)

Baş semazenin dönme hız çok fazla gibi geldi, birde Yunus PARLAR'în da söylediği gibi Camii Eksik gibi duruyor, eline sağlık güzel çalışma

Baş semazeni bilerek hızlı yaptım :)Birde yavaşlatarak deniyeyim.
Yorumunuz için teşekkürler. :)

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel bir çalışma olmuş canım eline sağlık

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Deniz başarılı bir çalışma güzel olmuş ; ancak açıklamana rağmen çok koyu biraz daha açsan daha güzel duracak gibi geliyor bana tabiki affına sığınarak söylüyorum ,, ama çok güzel bir emek ve konu görüyorum tebrik ederim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık canım.

Teşekkürler canım benim :)

Deniz başarılı bir çalışma güzel olmuş ; ancak açıklamana rağmen çok koyu biraz daha açsan daha güzel duracak gibi geliyor bana tabiki affına sığınarak söylüyorum ,, ama çok güzel bir emek ve konu görüyorum tebrik ederim...

Estafurullah tabi ki söyleyin :)
Teşekkür ederim sevimsli hanım....dedigim gibi, konu Yunusemre ve Barış ve bu sitenin intro' su olacak...ve renklerden, kompozisyona kadar herşey uzun bir araştırma ve okuma sonucu elde edilmiştir ki; site içeriğindede aynı unsurlara yer verilmektedir.
Zemini, mimariye ve semazenlere uyum sağlamak için koyu tonda denedim, açık tonlu uyumsuz ve hoş görünmüyor.

Değerli yorumunuz için tekrar teşekkürler...:)

Orjinal:

Açık tonda:

Son düzenleme:

yasinnn

🌱Yeni Üye🌱
çok hoşuma gitti gerçekten teşekkürler. Bulutları felanda hareket ettirsen tam olurdu aslında ama. Eline sağlık... :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoşuma gitti gerçekten teşekkürler. Bulutları felanda hareket ettirsen tam olurdu aslında ama. Eline sağlık... :)

Bir intro için abartılı olcaktı...zaten sitenin içerisinde çeşitli animasyonlar bulunuyor ;)
Yorumunuz için teşekkürler.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Harika bir çalışma olmuş ama karşıya baktıklarında gözler ve ağız sonradan geliyor. :)
Tebrik ederim başarılı bir çalışma.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harika bir çalışma olmuş ama karşıya baktıklarında gözler ve ağız sonradan geliyor. :)
Tebrik ederim başarılı bir çalışma.

Öncelikle teşekkürler ;)
Sevgili adaşım, dönerken gözlerinin önde olması gayet normal...:) her dönüşü aşama aşama(frame-frame) çizdigimden, ufak tefek sıkıntılar mevcut...teşekkür ederim yorumunuz için :)

Size de kolay gelsin...