Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zeka Oyunları Yarışması Afiş Tasarımı

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her hafta yapılacak olan zeka oyunları yarışması için tasarladığım afiş çalışması. Eksiklerini veya fazlalıklarını söylerseniz çok memnun olurum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel.
Sadece yarışmanın ismi daha önde belirgin olabilirmiydi diye düşündüm. Bu şekilde biraz zayıf kalmış gibi. Belki de bir hiyerarşi düzenlemesi gerekebilir.

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
düşünce süper uygulamada tebrikler

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel.
Sadece yarışmanın ismi daha önde belirgin olabilirmiydi diye düşündüm. Bu şekilde biraz zayıf kalmış gibi. Belki de bir hiyerarşi düzenlemesi gerekebilir.

Yarışmanın aslında bir ismi yok. Daha doğrusu yarışmadan ziyade her hafta yapılacak bir etkinlik olarak düşünmüştük. Hiyerarşik düzen için de çok fazla şey denedim ama ancak bu şekilde sade ve güzel bir görüntü oluşturabildim. Neredeyse denemediğim varyasyon da kalmadı doğrusu. Ama çok teşekkürler.

düşünce süper uygulamada tebrikler

Teşekkür ederim.

harika :) tebrikler..

Çok sağolun.

fikralem

🌱Yeni Üye🌱
Arkaplandaki o dönemeç varya hani orda kalın çizgiler onu kaldırabilir veya harmanlama modlarıyla kullanabilirsin daha hoş görünür ve alt kısımdaki 4 renkten oluşan vektörü kaldırabilir çerçeve şeklindeki açıklayıcı yazıyı alt kısma ekleyebilirsin. Aslında başarılı bi çalışma fikirde güzel, üstünde birazdaha çalışırsan daha güzel olur (bence).

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkaplandaki o dönemeç varya hani orda kalın çizgiler onu kaldırabilir veya harmanlama modlarıyla kullanabilirsin daha hoş görünür ve alt kısımdaki 4 renkten oluşan vektörü kaldırabilir çerçeve şeklindeki açıklayıcı yazıyı alt kısma ekleyebilirsin. Aslında başarılı bi çalışma fikirde güzel, üstünde birazdaha çalışırsan daha güzel olur (bence).

Çok Teşekkürler.