Bu ay arabaya benzini sen al, bi sefer de kredi kartı ekstresini inceleme.![]()
Kredi kartını kullanmayı öğrenin siz önce, gizli saklı alıyosunuz gereksiz ne varsa sonra foyanız meydana çıkınca ödemeyi geçtim aldıklarınızı yerleştirecek yer arıyoruz bütün aile![]()
Tabi hediyeleri alınca bunlar aklınıza gelse keşke ama önce ağızlar kulağa geliyor.![]()
Bikere de başımıza kakmayın şu hediyeleri, şu zaman bunu aldım, şu tarihde bunu aldım.
Biliyoruz ne zaman ne aldığınızı![]()
kadınlara saygım var, kendi hediyesini kendi alan kadına ekstra bir saygım var. Hem kendi hediyesini alıp hemde ona vermem için bulabileceğim yerlere saklıyan kadına nikahı basmak için 2. kez düşünmem. xD
Yok yok alınca sormuyorsunuz da ay sonunda bu ne bu kadar pahalı ne gerek vardı cak cuk cak cuk, sonra e hadi almışsın artık alınmış alınmıştır.
Bu uğurda ne yiğitler harcandı bi bilseniz.![]()
Siz şunu idrak edemiyorsunuz, "Nekadar pahalı alırsam okadar mutlu ederim" Ne alakası var, yok öyle bişiy, satış tetmsilcilerinin avlanırken kullandıkları bi tekniktir bu, akıllı olun yemeyin
E bunu yiyen yiğitlerin ardından da ağlanmaz![]()
kadınlara saygım var, kendi hediyesini kendi alan kadına ekstra bir saygım var. Hem kendi hediyesini alıp hemde ona vermem için bulabileceğim yerlere saklıyan kadına nikahı basmak için 2. kez düşünmem. xD
İdrak edemeyenler belli, bak kocam bana tek taş aldı aaaayyyy çok pahalıdır bu, akşam evde selmanın kocası misket büyüklüğünde tek taş almış ya sen ala ala mercimek tanesi almışsın.
Banka soygunları neden çoğaldı sanıyorsun. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Sen şu şeyi diyosun, ımmm, "Atasaya gitmiiiiiişşşş" reklamlarını
Ben az önce ne anlattım acaba, hey yavrum heeeeyLeylalar topluluğu
Bankaya gittiğinizde maskenizi takmayı unutmayınız![]()
sadece filmlerde var aşk,boşverin.. bu günde sıradan bir gün![]()
Nereye sayarsan say aynı yola çıkıyor.
Senin ne anlattığın değil bizim ne algıladığımız önemli, bu algıyı yıktığın gün inşaata başlayabilirsin.
Gerek yok maskeye aslında durumumuzu anlatınca zaten kendileri koyuyor çantaya paraları.![]()
Hahahayahu size de iyilik yaramıyor, pahalı olmasının önem arz etmediğinden bahsediyorum yoksa banane istersen git uzay mekiği al
Tamam tamam inşaata başlarken ilk kepçeyi sana attırıcam hemde en pahalısından![]()
kopardınız beni yayerlere yattım @Value ve @ma®tin
sonuc olarak bence aşkmış oymuş buymuş. insanlar bazen kendilerinden bile emin olamıyorlar. karşılarındakinin onu sevdiğini nerden emin olabilecekler