kardeş çalışmaya diyecek bişey yok emeğine sağlık yapmışsın...
fakat 20 dakika oluşu benim kafamı karıştırda. hız konusunda kendime güvenen ben aynı çalışmayı yaptım ama benim 1 saatimi aldı. resimlerin dekupesi corelde yazısı şekilleri, zaten bu 3d programınıda ben sölemiştim ne kadar zaman alır bilirim, derken tamı tamına 1 saati buldu. bu nasıl oluyor hala aklım fikrim ermedi. ya ben güvendiğim ben fos çıktım yada senin bilgisayar sese duyarlı ses komutuyla çalışıyor sen sölüyorsun o yapıyo bilemedim. başıma ağrılar girdi kafam çatlayacak. ( lütfen bi yanlış anlaşılma olmasın amacım kimseyi incitmek değil.....)
senin yaptıgın yola baglı güzel kardeşim dikaktli bakarsanız kutuda
bir mouse var dekupe çabuk yapılıyor yani başka reim yok şekillelre gelince tek bir şekil war fakat aynı şekil duplicate ile çoğaltılmış yaklaşık 12 13 tane yapılmış
ve ayna görüntüsü yada 180 derece ve 360 derece çevirme yöntemi le üste alta ve kenarlara monteedilmiş
ve aralara ust uste bindirilip az ufaltılıp renk verilmiş
ve üstündede küçük bir yazı var ama sen muhtemelen hepsini tek tek çizdin yada yaptın
aslında basit resim yazı
ve tek bir şekil bir ucundan bir ucuna dalgalanan şekişll gerisi hep çoğaltarak renk ve oran verme ile yapılmış
bu toppiğin 2nci sayfasındakini 20 dakkada yapmadam daha kızsa ama ona ugraştım
15 dakka surdu çünkü digerinin yapmıştım onun üstünden renk ve şekil koydum
üstüne ..
( ayrıca ben hızlıyımdıoır yada hızlı ve çabuk en güzelini yaprım gibi bir iddam yok sadece zamanı belirttim iş çıkışına 20 dakka varken yapmış olmamdan doalyı sureyi belirtim dedim..! )