Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

20 Metre Uzunluk için

mersindost

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. 20 metre uzunluğunda (1.5 metre yükseklik) kalın kaliteli bir branda için tasarım yapacam. Ama kafama takılan bazı sorular var. Şimdi ben PS'de çalışmayı 20 metre genişlikte mi açacam :worried:

Benzer konular

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet öyle olcak birde kesim payları var heralde 1-3 cm arasında bişey.şekillerin çok dipte olmasın yazılar ve şekiller.

mersindost

🌱Yeni Üye🌱
evet öyle olcak birde kesim payları var heralde 1-3 cm arasında bişey.şekillerin çok dipte olmasın yazılar ve şekiller.

Yanii ben çalışmayı 2000 cm x 150 cm olarak açacam. PC kaldırırmı yaa :sadsmile: Hadi diyelim PC den sorun çıkmadı. Diyelim bir ağaç resmi koyacam çalışmaya. 1 metreden yüksek bir ağaç resmini nerden bulacam ki :rofl:

yanii epey kafam karıştı. kardeşimin cafesine yapacam bunu. müşteri filan değil zaten.

Not: Yukardaki slide çok kasıyor bilgisayarı..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bunun yarısı kadar bir ölçüde hazırlarken akıl sağlığımdan oluyordum her ihtimale karşı yanınızda sakinleştirici bir ilaç bulundurun ve sakın 30 pixel/inc çözünürlük ayarını aşmayın pc kaldırmıyor ...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer vektörel programda çalışırsanız daha iyi olur 2m/15cm bi alanda rahat rahat çalışın daha sonra baskıya gittiğinde 10 katı büyütüp rahatça baskı alırsınız zira matbaadaki bilgisayar bu işi rahat zorlanmadan büyütür.

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet vektörel daha iyi bence efektif birşekil olcaksa arka planı photoshopta yap.Yazıları vektörel bir programda(corel,illustrator gibi..) Birde program kasıyorsa şunları yaparsan faydasını görürsün.
sorun giderme - YouTube

Ağaç konusuna gelince hd kalitesinde çekilmiş bir ağaç fotosu olması lazım yoksa kalitede bozukluk olur.

sweetng

🌱Yeni Üye🌱

en iyisi corelde çalış, gayet güzel sonuçlar çıkar, ayrıca çok ta dipten çalışma kenarlardan da germe payı bırakmanı isteyebilirler, basılacak yere sorman lazın