2009 takvim kapağı
M marduk23 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Ağu 2008 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 22 Eki 2008 #1 Son düzenleme: 22 Eki 2008
gezergrafik ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Ağu 2008 Mesajlar 241 Tepkime puanı 2 22 Eki 2008 #2 çalışma görünmüyor
M marduk23 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Ağu 2008 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 22 Eki 2008 #3 düzelttim en sonunda ))
serhendi 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 13 Ağu 2007 Mesajlar 384 Tepkime puanı 2 22 Eki 2008 #4 iç kısımları gördemen bi karar veremiyorum... ne dir necidir kapakla iç uyumlu mu ona göre bir yorum yapılabilir düşüncesindeyim... iyi calismalar
iç kısımları gördemen bi karar veremiyorum... ne dir necidir kapakla iç uyumlu mu ona göre bir yorum yapılabilir düşüncesindeyim... iyi calismalar
M marduk23 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Ağu 2008 Mesajlar 113 Tepkime puanı 0 22 Eki 2008 #5 serhendi' Alıntı: iç kısımları gördemen bi karar veremiyorum... ne dir necidir kapakla iç uyumlu mu ona göre bir yorum yapılabilir düşüncesindeyim... iyi calismalar Genişletmek için tıkla ... içide bunun gibi olucak alttaki boş alana teker teker aylar gelicek. belki bikaç uçak yada sadece kanat kuyruk gibi resimler.inş onlarıda bitince daha doğrusu onaylanırsa eğer buraya koyucam. teşekkür ediyorum...
serhendi' Alıntı: iç kısımları gördemen bi karar veremiyorum... ne dir necidir kapakla iç uyumlu mu ona göre bir yorum yapılabilir düşüncesindeyim... iyi calismalar Genişletmek için tıkla ... içide bunun gibi olucak alttaki boş alana teker teker aylar gelicek. belki bikaç uçak yada sadece kanat kuyruk gibi resimler.inş onlarıda bitince daha doğrusu onaylanırsa eğer buraya koyucam. teşekkür ediyorum...
cesurmeneli 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 402 Tepkime puanı 6 23 Eki 2008 #6 kpak böyle durmayacak herhalde. boş kısmına firmayla ilgli bişeyler yazılabilir beya vektörel bir uçak iyi olur. kolay gelsin. emeğine sağlık.
kpak böyle durmayacak herhalde. boş kısmına firmayla ilgli bişeyler yazılabilir beya vektörel bir uçak iyi olur. kolay gelsin. emeğine sağlık.