Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3500 tane süper Logolar

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
alıntı yapmak beyni tembelleştirir. bence alıntı yapmak için hazır logo aramak için zaman harcanacağına alırsın kalemi kağıdı eline beynini sevindirirsin. bana göre özgün birşeyler tasarlamak bi yerlerde gördüğün zaman bir çocuğun olmuşcasına sevinmektir. tabi bu zevki tatmayan arkadaşlar kopye çekmeye devam etsinler. herkese iyi çalışmalar.

fazo

🌱Yeni Üye🌱
YA ARKADAŞLAR YARDIM EDİN BANA BEN ACEMİYİM YENİ ÜYE OLDUM grafikerim bu arada yalnız buraya yaptım logo çalışmalarını atıcam sizden bilgi alcam nasıl atcamı bilmiyorum :(

semih_88_13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşkler paylasımın için fikir alınabilir

TURGAY ATMACA

🌱Yeni Üye🌱
KardeŞ Elİne SaĞlik SÜper Zaten Bİlgİ PaylaŞtikÇa Artar Bunu Bazilari Bİlİr Bazilarida Ukalalik Yapar........

vircoderr

🌱Yeni Üye🌱
siz neyi tartışıyorsunuz adam adam gibi paylaşım yapmış sağ olsun

hardware22

🌱Yeni Üye🌱
güzel paylasım olmus ellerine sağlık 2. olarak konuyu acan arkadasa sırf bu paylasımı yaptıgı icin elesti yağdıranları anlamıyorum konuya bunları nasıl editleceğiz vs. tarzı yorum yazan arkadasları haklı olarak elestirebilirsiniz ama konuyu acan arkadası elestirmek haksızlığa kaçar misal bu logolardan ilham alınarak daha özgün ve kaliteli logo'lar tasarlanabilir...

tamercelenk

🌱Yeni Üye🌱
arkdaslar bana cok acil elektiriğe çarpılan adam vektörü lazımm yardımcı olursanız cok sewınırım msjlarınızı beklıyorum sımdıden cok saolun

infanto

🌱Yeni Üye🌱
Psd'si veya CDR'si olmasa bile böyle paylaşımlar logo tasarımı yaparken insana ipucu verebilir. Bu yüzden paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

siss

🏆Pro Tasarımcı🏆
tesekkurler arkadasım...