Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

3D Max'te Krom Harf Yapımı hakkında bilgi istiyorum

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar Ben 3ds Max Programı 2 Hafta Oldu Kullanıyorum Ben Reklamcıyım Bir İş Aldım Ve Bu İşi Kaçırmak İstemiyorum Biraz Sıkıntılarım Var Ve Bu İşe İhtiyacım Var Şimdi Müşteri 3 Boyutlu Bir Çizim İstedi ''PASLANMAZ KROM'' Bunu Yapmak İçin Araştırdım ve Youtube Adresinden Bir Link Buldum Biraz Çabalarım İle Oldu Sayılır

Önemli Olan Şu Yazı Karakteri Yok CorelDraw İle Resmi Çizgiye Çevirdim Daha Sonra .aı Formatı İle 3ds Maxa Attım ama Ben ''BEVEL'' Yaptığım Zaman Sıkıntılar Oluşuyor Sizden Ricam Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilir misiniz Text Gibi Çıkmasını İstiyorum Şimdiden Teşekkür Ediyorum Sizlere. ALLAH RAZI OLSUN

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hocam Cinema 4D de obje ps'de pathlenip illustrator path olarak atılıp merge komutuyla alındığı zaman problem olmuyor olay cözülüyor ,3dsi çok bilmiyorum fakat maxte de aynı yolu denemekte fayda var diyebilirim

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aynen Öyle Yaptım Bende Corelde İken Formatını .aı Yaptım Merge Yapıyorum ve Bu Problem Oluyor Hani Onların Bir İncelikj Ayarı Var Bana O Lazım Yinede Yardımcı Olduğun İçin Teşekkür Ederim Ben Sana Fotoğrafı Göndereyim Anlarsın Beni.

Kod:
[IMG]https://a1212.hizliresim.com/14/b/gshwl.jpg[/IMG]
CINEMA 4D İle Krom Harf Yapabiliyor musunuz ?

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anladım hocam sorunu baya tecrübeli arkadaslar var 3ds max te onlar yardımcı olur umarım , siz konuyu güncel tutun sürekli , cinema 4d de krom görüntüsü verilebilir gerekli tutorialleri bence ingilizce olarak inceleyin daha genis kapsamlı şeyler cıkarabilirsiniz

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Allah Razı Olsun Konuyu Nasıl Güncel Tutarım Pek Yabancıyım Forum Sitelerine.

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CINEMA 4D Kurdum Eğer Müsait İsen Bana Cinema 4d İle Bir Hazırlanmış Krom Yapabilir misin Sana Zahmet videolu Yada Resimli ?

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Allah Razı Olsun Kardeşim Çok Sağol Rabbim Gönlüne Göre Versin.

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d maxin içinde text likonu var ordan da yapabilirsin bu işlemleri..

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ama Benim Ki Çizgi Olarak Firma Bana font Vermedi Bana ai İle Geldi Bende Corelde Düzelttim ve Tekrar ai Formatı İle gönderdim ve Böyle Oldu ama sonunda Düzelttim Yinede Mesajın İçin Sağol Allah RAzı Olsun Kardeşim

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki sorun nedir şimdi kaplama ile alakalımı anlayamadım tam olarak?

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet Şimdi Kaplama Sorunu Yaşıyorum

ünlüreklam1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben krom harf bi tabela tasarımı yapmak istiyorum altından ışık efekti felan bile olması lazım photoshopta istediğim verimi alamıyorum hangi programı kullanmalıyım müşteriye göstermem lazım

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
3Ds Max veya Cinema 4d ile istediğiniz şekilde gösterebilirsiniz ...

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ben krom harf bi tabela tasarımı yapmak istiyorum altından ışık efekti felan bile olması lazım photoshopta istediğim verimi alamıyorum hangi programı kullanmalıyım müşteriye göstermem lazım
senin bu yapmak istediğini birçok program yapabilir..3d max bilgin hiç yoksa yanaşma derim..

cobanreklam

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım merhaba; bende kullanmaya yeni başladığım dönemde başıma gelmişti, bunun ben 1 yolunu denedim. ai yerine dxf olarak kaydet ( coreldeki sayfanın içinde olmasına dikkat et ) ve bevel yerine exturude uygula

cobanreklam

🌱Yeni Üye🌱
Ben diğer yorum yapan arkadaşa katılmıyorum. Reklamcı insan görsel kabiliyeti olan insanlar olduğundan ve kendini devamlı geliştirmesi gerektiğinden, iyi bir bilgisayar al ve bu programı öğren. çok sıkışırsan yardımcı olmaya çalışırım sana... cobanreklam hotmail

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben diğer yorum yapan arkadaşa katılmıyorum. Reklamcı insan görsel kabiliyeti olan insanlar olduğundan ve kendini devamlı geliştirmesi gerektiğinden, iyi bir bilgisayar al ve bu programı öğren. çok sıkışırsan yardımcı olmaya çalışırım sana... cobanreklam hotmail
yani bukadar basit??öylemi?

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
yani bukadar basit??öylemi?

bu memlekette işler böle yürüyor acı ama gerçek amaç ise sen kazanma ben kazanayım, ayrıca ben de "reklamcı insan görsel kabiliyeti yüksek olan insandır" lafına katılmıyorum, görselliği en düzeyde olan kişi grafik tasarımcı dır reklamcı değil cok kişi biliyorum reklamcı olup ta görsel zevki sıfır olan

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
Yazıyı yazalı baya olmuş hala çözemediyseniz logoyu gönderin düzeltip atıyım