Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ingilizce özürlü olduğum için tam adını yazamıcam max te yukarıda move rotate falan olan menü neye basyıtsam kayboldu arkadaşlar.nereden geri getirebilirim ????photoshop ta window dan/tools yapınca geri geliyodu ama maxte bulamadım.
öncelikle derya teşekkür ederim ama malesef bu yöntemde olmadı bende boşlukta sağ tıkladım customize dedim istediğim kısa yolları aldım ama önceden kullandığımın hepsini bulamadım.mesela scala ların hepsi yok aslında bisürü scala var ama önceden kullandıklarımla alakası yok.bide örnek olarak move ye sağ tıklayınca move transfor menüsü çıkardı şimdi sağ tıkladığımda delete customize falan çıkıyo ve bu diğerleri içinde geçerli rotate ve scalada da böyle alıştığım düzene geçemiyom.programı sildim tekrar yükledim ama ne menüler geri geldi nede sağ tık eski işlevini yapıyo ((
peki böyle yapınca tekrardan menüleri nasıl yükleyecem ordan teker teker atınca aybısı olmıcakmı sağ tık işlevi eskisi gibi değil transfor menüsü açılmıyo bende f12 ile yapıyom ama böyle yapınca düzelecekmi ???
customize/load custom uı scheme'ye gir burdan c içinde proğram files/autodesk/3ds max 2009/ui diye bir dosya var bunun içinede gir ve altta 4 veya 5 adet seçenek var onları dene geri gelecektir kolay gelsin
)))) levolilevoli allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin )işte bu yaaaaaaa sonunda max sin düzeldim. harbiden bana nasıl bi iyilik yaptın bilemessin hem nereden yapıldığı öğrendim hemde eski düzenime geri döndüm.artık daha seri çalışabilirim. tekrar ve defalarca teşekkürler ................
costımize user interface kullanıcının kendi seçimi doğrultusunda kısayollar atamanızı sağlar.böylelikle üst menüler ile mausu meşgul etmez ve yanlış basma sorunu ortadan kalkar.kısayol atamak istediğin fonksiyonu seç. sağ bölümdeki kutuya klavyeden işaretle ve çık.save etmeye gerek yok.slm
Merhabalar. Arkadaşlar ben render production bölümünu tikliyorum yaptığım işin kısa renderını almak istiyorum ancak ayarını bozmuşum hiçbir şey göremiyorum.Rica etsem yardimci olur musunuz?