Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

5 farklı web tasarım yaptırılacaktır..

kimenet

🌱Yeni Üye🌱
- Web tasarımı konusunda sağlam referansları olan
- Psd'leri hatasız Css Dökebilen (XHTML+CSS Valid)
- Mümkünse logo,banner ve flash banner yapımındanda anlayan
- Tasarımları hızlı ve sorunsuz teslim edebilecek
- Tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışıcak tasarımlar yapabilen(ie,ff v.s.)

bir tasarımcı aranmaktadır..

5-10 adet tasarım yaptırılacaktır..Yaptırılacak tasarımlar 5-10 sayfa arasında değişecektir.Kusursuz ve sorunsuz tüm sayfalar hızlı şekilde teslim edilmesi gerekmektedir.

En beğendiğiniz tasarımlardan 2 referans göndermeniz yeterli olacaktır.

Lütfen mail olarak gerekli bilgileri gönderiniz..

heroise58@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

kimenet

🌱Yeni Üye🌱
bi kaç mail aldım ama istedigim referanslara sahip değildi.. lütfen referanslarınızı mail olarak yollayın..

jarmusch

🌱Yeni Üye🌱
Siz, kendinizi/firmanızı tanıtan kısa bir info ve yaptırmayı düşündüğünüz 5 web sitesi hakkında "nasıl birşeyler istediğinizi" anlatırsanız, ilanınıza alacağınız geri bildirim daha verimli olacaktır.

Kendi adıma söyleyeyim; "kim ve ne olduğu belirsiz bir ilana, sırf şart koştuğu için referanslarımı göndermem". Mutlaka benim gibi düşünen birçok kullanıcı vardır.

Herkese iyi çalışmalar.

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İstediğiniz web siteleri profesyonel ekibimizle en kısa sürede çözümlenir.
Eğer profesyonel hizmet almak istiyorsanız ön talepte bulununuz.
remedya@gmail.com
Not: Sözleşmesiz katiyen referans gösterilmez, herhangi bir ön tasarım yapılmaz.

5 adet web sitenizin bitmiş hali yalnızca 12.000 USD ( kdv hariç) yarısı nakit kalanı 45 günlük çek.

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
çalışmalarım asp, html, css, access üzerine kuruludur, yaptığım sitelerin hepsi kontrol panellidir ve kendi yazdığım özel kontrol panel vardır, isteğe göre psd den veya kendi zevkime göre tasarlıyorum

referanslarıma ...::: KELEBEK web tasarım & grafik & dijital reklam hizmetleri :::... +90 (544) 365 09 43 adresinden bakabilirsiniz

son yapmakta olduğum işler

...::: Emre Çelik Kapı :::...
...::: EDA AKSESUAR :::...
...::: Yakamoz Otomotiv :::... Sigorta Anlaşmalı Full Oto Servisi