Kartvizit 350 gr. kuşe, mat selefon ve kabartma lak uygulaması ile baskıya verildi..
murat`aLi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Haz 2009 Mesajlar 74 Tepkime puanı 1 19 Ocak 2011 #1 Kartvizit 350 gr. kuşe, mat selefon ve kabartma lak uygulaması ile baskıya verildi..
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,407 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 19 Ocak 2011 #2 Çalışmada Bulunan İletişim Bilgileri: forum kurlları mutlaka okuyunuz Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir: Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
Çalışmada Bulunan İletişim Bilgileri: forum kurlları mutlaka okuyunuz Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir: Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
N NigDeLİ 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 20 Ocak 2011 #3 Bana anlamsiz geldi! Yani birine bu kartviziti verdiginde saklamaz sen gittikten sonra cope atar dostum!
Bana anlamsiz geldi! Yani birine bu kartviziti verdiginde saklamaz sen gittikten sonra cope atar dostum!
sagat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Şub 2010 Mesajlar 118 Tepkime puanı 1 20 Ocak 2011 #4 olmamış bence karmakarışık bişey olmuş