Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bana oto yıkamalarda paspas üstü koyulan kağıtlardan yapıyorum iç tasarımını yaptıum çerçeve lazım arabayla alakalı yada yakışır bişey yardımcı olursanız çok sevinirim
Forum kuralları 2 Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.
Forumun üst menüsünde ARAMA diye bir buton var orayı tıklayıp "Çerçeveler" yazmayı dene.. ben denedim yığınlarca çerçeve buldum hangisi işine yarıyıorsa kullan..
kendin yapmayı dene yada beni msn e ekle istedigin gibi bişe yapıp gonderiym cizgi film izliyodum yanlıslıkla mailimi yazmısım ben ozel msj atıyorum gibi sandım bi an bugun izinliyimde. Özürlerimi diliyorum casmincimcim
kendin yapmayı dene yada beni msn e ekle istedigin gibi bişe yapıp gonderiym cizgi film izliyodum yanlıslıkla mailimi yazmısım ben ozel msj atıyorum gibi sandım bi an bugun izinliyimde. Özürlerimi diliyorum casmincimcim