corel ve photoshoptan anlayan matbaa deneyimli grafiker aranıyor. sinka matbaa yusuf kapıcıoğlu
Y y.y.aslan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Web sitesi www.pasatabela.com 6 Şub 2008 #1 corel ve photoshoptan anlayan matbaa deneyimli grafiker aranıyor. sinka matbaa yusuf kapıcıoğlu Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Şub 2008
MELİS1 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Şub 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 6 Şub 2008 #2 corel ve photoshop biliyorum şuan kurstayım kısa bi süre sonra biticek pendikte oturuyorum pendik ve çevresindeyse çalışabilirim
corel ve photoshop biliyorum şuan kurstayım kısa bi süre sonra biticek pendikte oturuyorum pendik ve çevresindeyse çalışabilirim
mapuskus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 5 Haz 2007 Mesajlar 497 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.mustafaduzenli.com 6 Şub 2008 #3 Lütfen Grafiker aradığınız il ve ilçesini belirtiniz
grafikerrr 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Eki 2007 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bilgisayarhizmet.com 6 Şub 2008 #4 y.y.aslan' Alıntı: corel ve photoshoptan anlayan matbaa deneyimli grafiker aranıyor. sinka matbaa yusuf kapıcıoğlu Genişletmek için tıkla ... özel mesaj yolladım olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim
y.y.aslan' Alıntı: corel ve photoshoptan anlayan matbaa deneyimli grafiker aranıyor. sinka matbaa yusuf kapıcıoğlu Genişletmek için tıkla ... özel mesaj yolladım olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim
G grafikerBİLAL 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Ağu 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 30 Ağu 2008 #5 yeriniz nerde acaba....