esenyurt civarında corel photshop bilen grafiker aranıyor
ayyyperisi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Kas 2007 Mesajlar 73 Tepkime puanı 1 16 Nis 2010 #1 esenyurt civarında corel photshop bilen grafiker aranıyor
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 16 Nis 2010 #2 Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz.
Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz.
korkuu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 May 2008 Mesajlar 144 Tepkime puanı 1 16 Nis 2010 #3 freelance olarak yardımcı olabilirmiyim size? korkuu@gmail.com irtibata geçeriz
fROlayn 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 17 Nis 2010 #4 mrb ben yenıbosnada oturuyorum matbaacılık tecrubemde var ctp fılım cıkısından anlıyorum yasım 26 ayrıca montajdan ve renk ayrımından anlıyorum sızede uygunsa ilkeraklyn@hot ulasabılırsınız ıyı calısmalar
mrb ben yenıbosnada oturuyorum matbaacılık tecrubemde var ctp fılım cıkısından anlıyorum yasım 26 ayrıca montajdan ve renk ayrımından anlıyorum sızede uygunsa ilkeraklyn@hot ulasabılırsınız ıyı calısmalar