Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

acill yardım illustrator layerları birleştirme??

runha

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar 5 yıldır uzerinde calıstıgımız bır projemız var bir deneme çıktısı almak ıstıyorum. İllustrator da farklı formatta export edınce kalıte fılan bozuldugundan dırek ai calısması uzerınden cıktı almak zorunda kalıyoruz . Sorum şudur.

1. Elimizdeki çalışmamızı baskıcıya emanet ediyoruz. Sonucta bir emek ürünü. adamlar çalışmayı silmeyip alabiliyorlar. Bu sebeple illustrator'da tüm layerları tek layer yapabiliyormuyuz.? yada ne yapmamız lazım ?

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar 5 yıldır uzerinde calıstıgımız bır projemız var bir deneme çıktısı almak ıstıyorum. İllustrator da farklı formatta export edınce kalıte fılan bozuldugundan dırek ai calısması uzerınden cıktı almak zorunda kalıyoruz . Sorum şudur.

1. Elimizdeki çalışmamızı baskıcıya emanet ediyoruz. Sonucta bir emek ürünü. adamlar çalışmayı silmeyip alabiliyorlar. Bu sebeple illustrator'da tüm layerları tek layer yapabiliyormuyuz.? yada ne yapmamız lazım ?

Layerleri tek layer yapabiliirsniz (layer panelinde sağ klik yapıp flanten artwork)

ama bu bişeyi değiştirmez,çalışmanız yinede kullanılabilir

Pdf kaydedip gönderin baskıya , pdf e parola koyarak koruyabilirsiniz.

Press Quality olarak kaydetmeniz baskı için yeterli olacaktır.
Resimde göreceğiniz yeşil parola alanı dosyayı açma korumasıdır,
mavi parola alanı düzenlemeye karşı korumadır,
sizin için uygun olan mavi alandır,böylece çalışmanız açılır,çıktı alınır fakat PS-AI-ID-COREL-FH vs programlarda açılmalara karşı korumuş olursunuz.

umarım faydalı olur

WRmRo.jpg

runha

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkurler pdf olarak kaydettim çok makbule geçti