askdelisi64
🌱Yeni Üye🌱
adalet bakanlığına gönderdiğim logo tasarımı yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleme:
kırmızının dışına çektiğin siyan kontür olmamalı bence genel olarak güzel
eski logoyla pek farkı yok , daha modern birşeyler yapılamazmı. bizim devlet kurumlarının logolarını pek güzel değil zaten.
![]()
şu anki ve sizin tasarladığınız logodan daha şık ve ayakları yere basan logolar var. buda ABD nin adelet bakanlığı logosu . modern derken böyle bir şey kastedmiştim. font çok güzel bence
herşeyin belli bir düzeni vardır ve kuralı vardır bunların dışına çıkamayız ki sonuçta
Size katılmıyorum belli bir düzenek diye birşey yoktur tabikidi belli presodürler vardır ama bunlar modernize etmeye engel değildir.
Son zamanlarda yapılan ve onay görmüş belediye kurum dernek logolarını incelerseniz daha iyi anlıcaksınız .
E meğinize sağlık ama bence klasiğin dışına çıkmadığı için başarılı bulamadın
başarılar dilerim
Çalışmanıza iyi kötü demekten ziyade bir başka konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.
İlk bakışta terazideki dengesizilik hemen dikkati çekiyor ve olumsuz bir algı oluşturuyor.
Çünkü adalet anlayışında terazi kefelerinin birbirine eşitliği ilk dikkati çekmesi gereken unsurdur.
Belki perspektif olarak dengede bir terazi görüntüsü koymak istemişsiniz ama bana göre olmamış.
Çalışmanızda perspektifin gerekleri olmadığı için görüntü iki boyutlu görünüyor ve bir kefesi ağır gelen terazi görüntüsü veriyor.
Ağır gelen kefedeki nedir acaba? Tam anlaşılmıyor.
Vasat bir çalışma olmuş malesef. Ama dediğim gibi dengesizlik gözü en fazla tırmalayan şey olmuş çalışmanızda.
Selamlar.