Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş çalışmalarım

ASDER123

🌱Yeni Üye🌱
57488291.jpg

37815724.jpg

Benzer konular

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
backgroundlarda karmaşa hakim. renk seçimleri kötü. kalan kısmı sıradan hazır vectorler.
emek var ama ciddi bir afiş çalışması olmamış. klasik bar-club afişlerinden farklı bir şey yok.
daha özgün olmalısınız. pylaşm için teşekkürler.

ASDER123

🌱Yeni Üye🌱
backgroundlarda karmaşa hakim. renk seçimleri kötü. kalan kısmı sıradan hazır vectorler.
emek var ama ciddi bir afiş çalışması olmamış. klasik bar-club afişlerinden farklı bir şey yok.
daha özgün olmalısınız. pylaşm için teşekkürler.

yorum için teşkkrler,
şuanda bu işi amatör olarak yapıorum en yakın zamanda eğitimi zaten alıcam,vektörler hazır evet ama gercekten buyuk bı emek ile hazırlandı bu afişler sizin görüşünüz standart afiş gibi olabilir ama,görenler hayretle karşıladı.

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Evet disko topunu o şekilde taşımak benide hayrete düşürdü :p fareliadama katılıyorum emeğinize sağlık :)

ASDER123

🌱Yeni Üye🌱
tasarım demek hayal gücü demek ve bu bnde yeterince var,madem begenmedinizi sizde yapın görelim. ;)

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık güzel olmuş ama birazda olsa arkadaşlara katılıyorum biraz gerçeğe yakın şeylerle görsel oluştursan sanki daha güzel olurmuş yani disko topunu kalçasında taşıması gibi bu benim nacizane görüşüm :)

ASDER123

🌱Yeni Üye🌱
yorum için teşkkrler,
bn sadece burada farklı görsel ögeler kullanarak fark yaratmak istemiştim,farklı bakış acısıyla farklı görünüşler oluşturduğuma inanıyorum.

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
hmm gercekten çok hoş bi çalışma farklı yani mor renkleri ilk defa arka planla uyum içersinde görüyorum...kullanılan vektörler cok hoş verilmek istenilen mesajı farklı ve dahiyane bir zekayla ulaştırıyor karşıdakine..bence farklı platformlarda göstermelisin bu çalışmaları eminim hayretle karşılanıcak titiz bir çalışma oldugu kanısına varıcaklardır.. bravo emeğine sağlık :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Fontlara dikkat et, türkçe karekter desteklemediği için yazının yarısından sonra bir önceki fonta geçmiş. Daha güzel fontlar kullanabilirsin. Siyah bir afiş yeterince dikkat çekici olmaz, afişte bu önemli bir konudur, daha canlı renkler dene bence. Fantastik şeyler denemekte sıkıntı yok ancak müşteri ne der orası var birde :) Ben küçük çiçek böcek kayarken bile düşünüyorum, müşteri ne düşünür diye

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yakında yorumlar silah zoruyla yaptırılacak "hmmmmmm deli kadir ulen ben, güzel diceksin ulennnn güzel diceksiiiiin hmmmmm yoksaaa sıkarım topuklara". :D:D

Hep pohpohlayacağız, fikir edinip tecrübe kazanacaklarına maşallah arkadaş nirvanaya ulaşmış bile ne diyelim Allah yolunu açık etsin.