Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afişim :) yorumlarınızı bekliyorum

bubnov

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afisxa4.jpg

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
evet farklı bir tasarım. ancak; sarı yerine güzel bir renk kullanmanı tavsiye ederim. birde çalışmalarında en fazla 2 karakter yazı fontu kullan. daha okunaklı olur ve göze hitap eder, gözü yormaz. kolay gelsin:)

bubnov

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkürler...

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım şahsen bnm pek hoşuma gitmedi üstünde biraz daha çalış bence. İyi çalışmalar. Emeğine sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık gözüküyor birde renkler pek olmamış gibi:S yinede üzürinde çalışırsan güsel birşeyler çıkabilir.
Kolay gelsin.

By-SadoMazo$isT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında mantık olarak afişin tamamen özgün farklı ve güzel olmuş ama uygulama eksiğin var daha farklı örneklerle aynı mantık üzerinden daha güzel çalışmalar oluşturabilirsin..

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
fontlar çalışmayı çok karışık göstermiş 1 tyl yi uzatmışsın şaşır üstüste bence olmamış mayın basık görünüyo renkler uyumlu değil petekleri sarı yapabilirdin en azından dış çizgileri.. ben bakınca nereyi okuycamı şaşırdım okuyucuya bi yol çizmelisin buda hizalama ve düzenle olur eline sağlık

turkishdesigner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler arasındaki uyumu yakalamalısın script fontları tamamı büyük harflerle yazılacak yerlerde kullanmamalısın okunurluğu güçleştirir ve öylede olmuş kullandığın materyallerin orantısını olabildiğince korumaya çalış kompozisyon bütünlüğü sağla espri güzel ama diğerlerinin yanında boğulup gidiyor

graphic_esin

🌱Yeni Üye🌱
çok acemice daha farklı şeyler yapabilirsin biryerde takılı kalma...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yazı karakterlerini değiştirin ve gradident kullanın.Renkler çok cırtlak kalmış.Yazılar taşmış hepsini taşırın yada sığdırın.Bunların dışında şeklen fikir güzel.

okanazli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afişe bakar bakmaz fazlaca amatör olduğu göze çarpıyor. Renk uyumları ve yazı fontları facia açık konuşmak gerekirse. Benim pek içime sinmedi daha çok özen göstermen gerekiyor gibi...