Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir müşterimizin içinde psikolog,aile danışma merkezi,kadın doğum uzmanı'nı anlatacak bir logo istedi ve böyle bir çalışma yaptım yorumlarınızı bekliyorum
ilk baştaki çizimin devamı iyi gelmedi neden dersen, "mavi jeans" zaten öyle bir logo var fark edilmiyor mavi yazısını farkı yapmalısın. o logoyu almışsın başına çizim yapmışsın ilk görüşüm. çizime uygun karakter yapmalısın... başarılar
anladım... peki izah ettinzmi logo dan var diye.. genelede herkese olan işler biz beğenmeyiz kötü eleştiriler alırız ama müşteri beğeniyor.. kolaygelsin
mavinin yazı karakteri olsun dediler bilerek kullanıldı yani sanırım bi sakıncası yoktur o karakterin kullanılmasının sonuçta devamlı kullanılan bir karakter
Bir kere font 2 sincisi logoda ki logoya benzedigide pek söylenemez ayrıcada renkle konusuda sıkıntlı biraz hal böyle olunca bi tatminsizlik soz konusu yogunlaşmayı bu söyledigim konular üstünden yaparsanız emınım güzel ve özgün işler çıkacaktır. Bilmeden sürc-ü lisan etsiysem af ola saygılarımla
Bir kere font 2 sincisi logoda ki logoya benzedigide pek söylenemez ayrıcada renkle konusuda sıkıntlı biraz hal böyle olunca bi tatminsizlik soz konusu yogunlaşmayı bu söyledigim konular üstünden yaparsanız emınım güzel ve özgün işler çıkacaktır. Bilmeden sürc-ü lisan etsiysem af ola saygılarımla
logoya benzediği söylenemez mi logonun içeriğini umarım anlamışsınızdır soru işaretleri psikolog, sağda ve soldakiler anne baba annenin karnındaki bebek yani kadın doğum anne babanın öle durma sebebi bir elmanın iki yarısı gibi ve çocuklar hepsi birden aile danışmanlığını anlatıyor renklere gelince fazle renk kullanmaya gerek yok diye düşündüm firma adı mavi olduğu için mavi tonları çocuklarda anne ve babanın rengi valla nasıl logoya benzememiş pek anlamadım bu kadar çok şeyi daha nasıl kısa sade ve hoş bir biçimde anlatabilirdim :sadsmile:
DAHA BASIT OLMAKLI BENCE AYRICADA BENZETYMEYE ÇALIŞTIGINIZ HERKES ANLAYABILİYECEK Mİ ? LOGO BENIM BILDIGIM MESAJI GÖZ YOLUYLA İLETMEK DEGİLMİDİR BENDE BU ETKIYI YARATAMADIN :s
Anlkatmaya çalıştıgımnız yazarak iyi güzel anlatmışsınızda logoda bu kadar da iyi amlatabıleymişsiniz logo izleyiciye göz yoluyla mesajı iletmek degılmıdır ben bu mesajı anlayamadım taki yazana kadar
anlkatmaya çalıştıgımnız yazarak iyi güzel anlatmışsınızda logoda bu kadar da iyi amlatabıleymişsiniz logo izleyiciye göz yoluyla mesajı iletmek degılmıdır ben bu mesajı anlayamadım taki yazana kadar
Anlkatmaya çalıştıgımnız yazarak iyi güzel anlatmışsınızda logoda bu kadar da iyi amlatabıleymişsiniz logo izleyiciye göz yoluyla mesajı iletmek degılmıdır ben bu mesajı anlayamadım taki yazana kadar