Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ali kasapoğlu 2009© illustrasyon ve konsept çalışmalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Bundan böyle çalışmalarımı bu başlık altında toplamaya karar verdim.
Şu an için kendi mahsülüm Macabre Motorbike Series için tasarladığım iki motorsiklet tasarımını ve madam agent çalışmasını paylaşıyorum,tekrar görüşmek üzere;)

Macabre_Mantorque_by_alikasapoglu.jpg

Macabre_Shetorque_by_alikasapoglu.jpg

Madam_Agent_by_alikasapoglu.jpg

Benzer konular

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzeller fakat son çalışmadaki ayakkabılar haddinden fazla basit durmuş,başarılar.

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
çizimleriniz çok guzel, motorlarin tasarimina bayildim zaten, ozellikle ilk resimdeki , basarilarinizin devamini diliyorum : )

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı çalışmalar..
* Requem for A Dream 'i görsel görür gibi oldum.
* Son derece güçlü bir hayal gücüyle konsepti oturtmuşsun
Tebrik ederim Ali :alkis:

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Özellikle ilk çalışmanda detayları inceledikçe inceleyesim geldi gerçekten çok iyi bir çalışma. Sıfırdan oluşturduğun karakterler gayet başarılı. Eline sağlık devamını dilerim...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çok başarılı güzel çalışmalar..
Hayalgücü heryere götürüyor yeterki o hayal gücü ve yetenek olsun :)
Güzel tasarlanmış bir çalışma,insan figürü motorsiklet tasarımına çok başarılı bir şekilde yorumlanarak uyarlanmış ,farklı bir çalışma tebrik ederim...

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
işte budur:) motobike çok ilginç, enteresan, senin terzina yakışan bir çizim... siyah ve esmer...beyaz renk tonlara her zaman yakışıyordu:D yakışacak....

daha önce eski savaş çizimlerden sonra, atlar vs vs... şimdi de artik Bike konu ilgili çalışıyorsun... süper... tebrikler

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar çok güzel ve başarılı .özellikle ilk çalışmaya bayıldım çok güzel elinize sağlık...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Ali seni eleştirmeye bayılıyorum:) Motorlar konusunda zati yorumumu yapmıştım sana onları geçiyorum. Kadını ilkkez görüyorum ve hatalar sırıtıyor:) Kadındaki en büyük hata kalça ve baldır kısmında. Dikkatli bakarsan kalça kısmının duruşu anatomik olarak sorunlu. Bu arada bu hatun Underworld filmindeki hatunu çok fena anımsattı bana. Yoksa bu omu?

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
:Dharika bir hayal gücün var.hayal gücünü geçtim dokular ve renkler tam oturmuş gayet temiz işler çıkartmışsın .senin mahsulün olan bu motorsikletleri adına ve çizimine layık bir şekilde görmek isterdim sokaklarda.umarım hakettikleri yeri bulurlar..3.çalışmada ise ya ben kafama oturtamadım açıkcası nası düzelir onu da çözemedim kıza göre sol bacakta duruş bozukluğu ya da duruş değil de gölge bozukluğu var gibi.sanki sol değil de sağ bacak gibi gözüküyor bana.belki bilerek yaptın.ama bütün çalışmalarında olduğu gibi yüzler bakış ve boyaman harika!!tebrik

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Motorlara bittim Ali, anlattığından kafamda canlandırmıştım ama bu kadarınıda beklemiyordum:) sadece 2. motordaki fren tek parmağa bağlanmış onu çözemedim. Tamam adam yaratık gibi birşey olabilir ama tek parmağıylada o motorun frenine basaması olanaksız, haliyle parmakta uzamış zaten:)
Madam agent çalışmasında da ayakkabı dışındaki detaylar çok iyi işlenmiş.
Tebrikler...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Her zaman ki gibi başarılı çalışmalar, tebrik ederim. =)
Tarzın, yorumlaman; yeteneğini hayal gücünle yoğurup, birşeyler kazandırman çok güzel.
Özellikle motorsikletler model olarak çok hoş görünüyor. Emeğine sağlık.
:alkis:

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çalışmalarınızda ki profesyonelleşme gittikçe artıyor tebrik ederim.Motorlarda ki metal dokusu ve gerçekçiliği çok güzel yansıtmışsınız birde tamamen kendi tasarımınız olması ayrı bir hava katmış.Bi keresinde çılgın bir motorsiklet fotosu paylaşmıştınız sanırım bunlarda etkisi büyük:)Motor firmaları bence bu çalışmayı görmeli.

Underworld tarzı hatunun kıyafetine bayıldım.Tabancalarda çok iyi sadece bacakta sanırım gölge sorunu olmuş.Tekrar tebrik ederim sitede ki sizin gibi usta digital paintingcilerden bir kaç ders hazırlamalarını sabırsızlıkla beklerim:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
Motor tasarımların harikulade olmuş doğrusu ellerine sağlık

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
yorumlar için sağolun arkadaşlar..

mustafa,
sağolasın,parmak frene bağlı değil frene basmıyor yani:)seyir halindeyken işaret parmağı fren mandalını tutuyor sadece.kadın sürücüde de aynı olay var.sürat motorlarında bu hareketi yapmak zordur yapılmaz zaten ama harley davidson-chooper gibi kaykılmaya müsahit uzun yol keyif motorlarında gayri ihtiyari olarak işaret parmağı fren mandalınının üzerinde durabilir.

yusuf,
ben de sana bayılıyorum,seninle konuştuk zaten:)underworldaki hatuna benzemesin diye yamulttuk:D

melissa,
sağolasın meli,atlar gene çıkabilir..

aslı,
teşşekürler,ama bu motoları bizim mahalle sokaklarında görmek pek mümkün olmaz herhaldi..bir kaç amerikan chooper şirketine postaladım paylaştım görsünler diye.orda yapıp binerler artık herhaldi:)

blue eden,
sağolasın teşekkür ederim.

filiz,
çok sağol

karantina,
bir ara skeleton motor tasarımı paylaşmıştım.ama epey oluyor tam olarak ondan etkilendiğimi söyleyemem.Etkilendiklerim biraz karışık herhaldi bilmiyorum.

sellm mercano,
sağolasın..;)

insidethefire,
eksik olmayın.

aidesign,
sağolun devamı gelecek

mygraphic,
iyi görüyorsun:)

thewish,
sen de iyi görüyorsun.

miraç,
teşekkürler

mavi,
sağolasın

pelin,
sağol sanada

bu arada madam ajan çalışmasındaki hatalara katılıyorum..çizerkende hatasız kul olmuyor:)

herkese kolay gelsin,iyi çalışmalar..

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten ellerine sağlık süper olmuş

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı ve çok güzel çalısmalar eline sağlık tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...