Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ALLWIN 512 14PL makinam hakkında acil yardım istiyorum

devmchakan

🌱Yeni Üye🌱
makinamın renk ve voltaj değerlerini ayar tutturamıyorum devamlı boya damlatma ve tonlarda tutarsızlık yapıyor kullanan arkadaşlarımın sağlıklı değerleri yazarlarsa kullanımımda yardımcı olur cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
allwin 512 konica 14 PL DİYE DE GEÇİYOR.

Son düzenleme:

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kafadan boya damlatma dedıgınız olay sıpır sıpır bı damlama mı yoksa arada bole malzeme ustune kucuk bı damla bırakmasımı(bu olay malzeme surtmeden yada altını ıyı sılmedıgınızdendır)bırıncı bahsetıgım ıse arka subtank lardan bırınde hava alıyor olabılır voltaj degerınden ole bı damlatma olmaz.tonlarda tutarsızlık yapar bunu engellemek ıcın cok voltajlarla oynamıcaksınız buradan ezbere bılgı ile olmaz ortam sıcaklıgı kafa sıcaklıklarını solemenız gereklı artı malzeme ustundekı atısında bellı olur.klimanız vardır umarım

devmchakan

🌱Yeni Üye🌱
şıpır şıpır damlatmıyor sadece boyayı azına topluyor basmıyo sonra hepsini damlatıyo ve o sırada dumanlama yapmıyor oda sıcaklığımız 22 23 derece devamlı benim şimdiki tek eksiğim güç kaynağı yok onu aldığımda acaba çözülürmü bu sorun güç kaynağıyla alakalımıdır .

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
satılık 5 kw ups güç kaynağı

380 giriş - 220 volt çıkışlı ups güç kaynağı 5 KW lık satılıktır.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
istanbul reklam firması olarak, Allwin marka makinelere hizmet veriyoruz..
Teknik Servis bölümünden bana ulaşabilirsiniz... ismim Erkan DERYA..
Kolay gelsin..

babayorgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kart tan olabilir damlatıyorsa kafala kart arızalıola bilir makınanın arkasında ki kart

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu damlatma olayını nokta atısla cozelım o zaman erginfr...hotmail ekle ordan halledelım kolay gelsın.ayrıca guc kaynagı ıle falan alakı seyler degıl guc kaynagı makınayı elektrık dalgalanmasından korumak ıcındır vede kesıntıde onlıne tutar bunun dısında ole bı fayda saglamaz.besyuz otuzdort bes yuz elli iki kırk yedi kırk bir numrmda