Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özgürlük; tanımlanması en güç kelimelerin başında geliyor kanımca Çünkü bir sözcüğü tanımlayabilmek için, bir takım kalıpların içine sokmak gerekiyor. Özgürlük ise; doğası gereği hiçbir kalıba sığmıyor gibi geliyor bana. Çelişkili bir durum yani özgürlüğü tanımlayabilmek. Güç, hatta belki imkansız...
Haklısın katılıyorum...Başka bir kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadan yapılabilen her şey özgürlüktür bana göre.Böyle baştan savma bir tanım gibi duruyor bence de,fakat içerik olarak o kadarda basit değil.Başka biriyle,kendin arasındaki o ince çizgiye müdahale etmeden yaşamak,zor ve olanak sağlandığı zaman mükemmel bir durum...
valla köydeki evimizde hayvanlar için sadece su değil yemek bile yapılıo yani ama çarşıdaki evde ben pek eve bile uğrayamadığım için öle bi şans yok :S
bence bilgisayarına temiz haliyle hayalet yükletip o halini cdlemelisin sonrada deepfreez yükleyip korumaya almalısın ben o şekil kullanıyorum 5 yıllık bilgisayar belki 5 kere bile format yemedi bişey olduğu zaman cd yi takıp o haline çekiyorum sonar gene devam
valla köydeki evimizde hayvanlar için sadece su değil yemek bile yapılıo yani ama çarşıdaki evde ben pek eve bile uğrayamadığım için öle bi şans yok :S
Maddi olumsuzluklar ve dış etkenler insanlarımızın bozulmasına sebep olduğu içindir belkide kimbilir insanlar bu hale gelmek istiyorlardı ve şu an istedikleri konumdadırlar bilebilmek çok zor bir denklem olsa gerek.
İnsanlarında önceden hayalet yazılımla bir yedeğini alsaydık şimdi yüklerdik sorunsuz olurlardı