Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatör Logo DenemeLerim :-))

cihangireker

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarım okumak istiyorum pek yetenekli sayılmam ama bunu çok istiyorum neyse:rofl: 3 logo çalışması sunacağım yorumlarınızı bekliyorm fakat hiçbirisi %100 benim çalışmam değil yani bazı eklentiler var yinede tüm yorumlarınızı bekliyorum...

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hepsinin sana ait olması iyi olurdu fakat çalışmaların güsel ben 3. çok begendim emeğine sağlık diyemicem çünkü tamamı sana ait değilmiş:)o yüzden emeğe sağlık.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir futbol takımını temsil edebilecek logolar değil bence amblemin çerçevesini kullanıp içine anlamsız ve gereksiz bi yığın şey doldurmak demek logo yapmak demek değildir
bence kalıpların dışına çık
kendin ol
şablon çerçeveler yerne kendi stiline oluştur

cihangireker

🌱Yeni Üye🌱
bir futbol takımını temsil edebilecek logolar değil bence amblemin çerçevesini kullanıp içine anlamsız ve gereksiz bi yığın şey doldurmak demek logo yapmak demek değildir
kendin ol
tmm zaten yavaş yavaş olucak herşey:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
başarısız da olsa kendi çalışmalarını buraya koyman kendini geliştirmek ve hatalarını düzeltmek için daha iyi bir alternatif..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
kendin ol

arkadasa katılıyorum bende...

cihangireker

🌱Yeni Üye🌱
benden bu tür logolar istenildi kalabalık ve o şekillerin o renklerin içinde olduğu logolar bende yaptım ileride daha iyilerini yapabilirim umarım hepinize yorumlar için çok teşekkür ediyorum:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
benden bu tür logolar istenildi kalabalık ve o şekillerin o renklerin içinde olduğu logolar bende yaptım ileride daha iyilerini yapabilirim umarım hepinize yorumlar için çok teşekkür ediyorum:)

sen
senden bu tür logolar isteyennleri bi grafiker olarak aydınlatmalısın

suur

🌱Yeni Üye🌱
grafik olayına yeni giren biri olarak bizzat kendim ben beğendim, güzel olmuş ;)

yelizaraz

🌱Yeni Üye🌱
logotype yapmak zor bir iş olmasına rağmen çokta zevklidir... önemli olan ise özeleştiridir ... en iyi eleştiriyi kendine sen yapmalısın bence zaten ilk anda yaratıcı olman beklenemez ama insan gördüğü güzel şeyleri yorumlaya yorumlaya geliştirir kendini... bence bunları standartlaştırıp devam etme bence çalışma yapmaya başlamadan arge yapmalısın ayrıca... her zaman yeni fikirlere açılan yoldur.... çalışmaya devam etmelisin
kolay gelsin arkadaşım....

atalay43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 deki çelimsiz adam güzel olmuş yakışmış